Με προηγμένες λειτουργίες, όπως βοηθούς φωνής υποστήριξη κλήσεων και μηνυμάτων κειμένου και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τα σύγχρονα smartwatches είναι πολύ περισσότερα από ένα απλό αξεσουάρ.

Από τον σύντομο έλεγχο της υγείας σας έως και την λεπτομερή καταγραφή των προπονήσεών σας, ένα smartwatch κάνει πολλά για εμάς, εάν όχι τα… περισσότερα.

Και αν ακόμα αναρωτιέστε εάν αξίζει να επενδύσετε σε ένα smartwatch έχουμε πολλούς λόγους για να σας πείσουμε.

Σύμμαχος στις προπονήσεις

Γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας! Επιλέξτε ένα smarphone που θα καταγράφει τα βήματα, τις θερμίδες και τις προπονήσεις και μπορεί ακόμη και να παρακολουθούν τον καρδιακό σας ρυθμό και το επίπεδο άσκησής σας.

Και GPS

Ορισμένα έξυπνα ρολόγια διαθέτουν επίσης παρακολούθηση GPS, η οποία είναι χρήσιμη για δρομείς, ποδηλάτες και κολυμβητές που θα ήθελαν να χαρτογραφήσουν τις διαδρομές τους. Τα πλεονεκτήματα των ρολογιών GPS περιλαμβάνουν την παρακολούθηση διαδρομής και απόστασης, την ανίχνευση περιστατικών και τις λειτουργίες βάσει τοποθεσίας.

Όνειρα γλυκά

Η καλή ποιότητα ύπνου συνδέεται με τη γενική υγεία, την ψυχική ευεξία και ακόμη και την αποφυγή σοβαρών μακροχρόνιων ασθενειών, επομένως η χρήση ενός ιχνηλάτη ύπνου για να ελέγξετε ότι ξεκουράζεστε αρκετά μπορεί να είναι μια πραγματική βοήθεια. Τα smartwatches  με λειτουργίες παρακολούθησης ύπνου συνήθως δίνουν πληροφορίες και εξατομικευμένες συμβουλές για το πώς να βελτιώσετε τον χρόνο ξεκούρασής σας, μερικά μπορούν ακόμη και να παρακολουθούν τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα για να προσδιορίσουν εάν είστε μεταξύ αυτών άπνοια ύπνου και δεν το γνωρίζουν.

Για να μην μείνεις από μπαταρία…

Τα περισσότερα ρολόγια υπό κανονική χρήση μπορούν να διαρκέσουν τουλάχιστον 2 ημέρες πριν χρειαστούν φόρτιση, αλλά μερικοί λένε ότι μπορούν να αντέξουν έως και μια εβδομάδα. Οι χρόνοι φόρτισης μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με τον τρόπο χρήσης του ρολογιού. Κάποια διαθέτουν λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας που επιτρέπει την συνεχή χρήση των λειτουργιών όπως οι αθλητικές και οι μετρήσεις υγείας, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Τραβήξτε μια φωτογραφίες

Και όμως κάποια smartwatch σας επιτρέπουν να αλλάζετε εύκολα μεταξύ των λειτουργιών φωτογραφίας και βίντεο ή της μεγέθυνσης και σμίκρυνσης, όλα από την άνεση του καρπού σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήστε το κλείστρο στο smartwatch σας για να τραβήξετε μια φωτογραφία.

Κάντε βουτιές

Τα περισσότερα smartwatch αντέχουν και μέσα στο νερό. Είναι κατάλληλα για θαλάσσια αθλήματα, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τον χρόνο σας στο νερό με ευκολία. Η λειτουργία αυτόματης αποστράγγισης νερού σας προσφέρει μέγιστη άνεση.

Αν λοιπόν ψάχνετε και εσείς να αγοράσετε το δικό σας smartwatch μπείτε στο SHOPFLIX.gr και θα τα βρείτε όλα σε απεριόριστη ποικιλία. Κάντε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.