Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κυβερνητικά πυρά σε Κασσελάκη – «Για τα μάτια του κόσμου η διαγραφή Πολάκη»

Κυβερνητικά πυρά σε Κασσελάκη – «Για τα μάτια του κόσμου η διαγραφή Πολάκη»

Κυβερνητικές πηγές χαρακτηρίζουν υποκριτική τη στάση Κασσελάκη - «Μέσα στο περιβάλλον πολιτικής αποσύνθεσης του ΣΥΡΙΖΑ ο ένας κρατάει τον άλλον»

Για υποκριτική στάση, κατηγορούν κυβερνητικές πηγές τον Στέφανο Κασσελάκη, σχετικά με την διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι που συμπεραίνουν από τα όσα είπε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το στέλεχος του κόμματός του.

«Οι φράσεις «αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση», «πραγματικά τον αγαπώ» και «ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ», που χρησιμοποίησε ο κ. Κασσελάκης για τον Πολάκη, αποδεικνύουν ότι η διαγραφή του από την ΚΟ ήταν για τα μάτια του κόσμου και πως μέσα στο περιβάλλον πολιτικής αποσύνθεσης του ΣΥΡΙΖΑ ο ένας κρατάει τον άλλον», αναφέρουν πηγές της κυβέρνησης.

«Ο Κασσελάκης μόνο που δεν ζήτησε συγγνώμη από τον Πολάκη»

Σε δήλωσή του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός αναφέρει:

«Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι της υποκριτικής διαγραφής Πολάκη, ο κ. Βελόπουλος έσπευσε να τον υποστηρίξει στοχοποιώντας τη συνεργάτιδα του κ. Γεωργιάδη, όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα με την κα Συρεγγέλα.

Είναι ολοφάνερο πια πως ο πολακισμός ενώνει τους αριστερο-ακροδεξιούς εκφραστές της χυδαιότητας και του ακραίου λαϊκισμού. Εξάλλου, η ίδια συμμαχία πρωταγωνίστησε την περίοδο 2015-2019, της οποίας προφανώς κάποιοι νιώθουν συνεχιστές.

ΥΓ: Όσον αφορά στην υποκρισία μιας διαγραφής που έγινε για τα μάτια του κόσμου, τα όσα είπε ο κ. Κασσελάκης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μόνο που δεν ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Πολάκη, είναι ενδεικτικά!».

«Ο Παύλος Πολάκης ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ»

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για την απόφαση Κασσελάκη να θέσει εκτός ΚΟ τον Παύλο Πολάκη, ήρθε έπειτα από την επίθεση του βουλευτή Χανίων στη συνεργάτιδα του Α. Γεωργιάδη, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Επίθεση που έκανε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ξεσπάσει σε λυγμούς. Η απόφαση Κασσελάκη αν και απρόθυμη όπως φάνηκε, ήταν ουσιαστικά μονόδρομος καθώς για μια ακόμη φορά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν απολογούμενα για τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη.

Ο Παύλος Πολάκης μπορεί να τέθηκε εκτός ΚΟ, ωστόσο παραμένει μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

«Αισθάνομαι άσχημα, για την απόφαση που αναγκάστηκα να πάρω. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση γιατί πραγματικά τον αγαπώ κι έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο υπουργείο Υγείας και στα νοσοκομεία της χώρας. Όπου πήγαινα μου μιλούσαν για αυτόν», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της ΚΟ.

«Αλλά στη Βουλή πρέπει να είμαστε θεσμικοί. Και να μιλάμε με τον ανάλογο σεβασμό σε όλους. Ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέσα στη Βουλή υπάρχουν και όρια» είπε μεταξύ άλλων συμπληρώνοντας ότι και η ΝΔ έχει «έχει προσβάλλει το χώρο της Βουλής με διάφορες αντιθεσμικές της δράσεις».

Σημειώνεται ότι η  διαγραφή του Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν συνεπάγεται αυτόματη διαγραφή του κι από το ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής Χανίων, παραμένει μέλος της ΚΕ του κόμματος.

Only in

«Γιάννη ζεις, θα δικαιωθείς» - «Ναι» από τον εισαγγελέα Εφετών για τεχνικό έλεγχο στο λούνα παρκ

Ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ του θανάτου στη Χαλκιδική είπε ότι όποιο εμπόδιο και αν μπει η Δικαιοσύνη θα προχωρήσει πολύ γρήγορα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024