Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Ξαναχτυπούν οι «87» για Πολάκη - Όποιος πατάει σε δυο βάρκες, συνήθως πέφτει στο νερό

ΣΥΡΙΖΑ: Ξαναχτυπούν οι «87» για Πολάκη – Όποιος πατάει σε δυο βάρκες, συνήθως πέφτει στο νερό

Καλούν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει δύσκολες αποφάσεις και η διαγραφή Πολάκη από την ΚΟ να συνοδευτεί με την απομάκρυνση από τα όργανα

Αιχμές αφήνουν μέλη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του in μέλη εκφράζουν μεγάλο προβληματισμό για την εικόνα του κόμματος και την αντίδραση και διαχείριση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη για τον Παύλο Πολάκη.

Όπως αναφέρουν τα μέλη, προερχόμενα από την ομάδα των «87», ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον ΣΥΡΙΖΑ από δω και στο εξής είναι ο εκφυλισμός και η γελοιοποίηση.

Λένε πως αν η διαγραφή του Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα δε συνοδευτεί άμεσα με την απομάκρυνση του από τα ηγετικά όργανα και τη παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, θα μας καταστήσει απολύτως αναξιόπιστους στη κοινή γνώμη.

Ειδικότερα τονίζουν πως ο Παύλος Πολάκης δεν είναι ένα απλό μέλος της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σφακίων. Είναι μέλος των καθοδηγητικών οργάνων και της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποστηρίζουν πως η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική ομάδα δε μπορεί να είναι μια απόφαση που λαμβάνεται εν βρασμώ ούτε ένας επικοινωνιακός ελιγμός για να ξεπεραστεί η πίεση της στιγμής. Αν είναι έτσι, θα πρέπει να επανεξεταστεί.

Υπογραμμίζουν ότι σε κάθε περίπτωση, αν η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα δε συνοδευτεί άμεσα με την απομάκρυνση του από τα ηγετικά όργανα και τη παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, θα μας καταστήσει απολύτως αναξιόπιστους στη κοινή γνώμη.

Καλούν τον Κασσελάκη να πάρει αποφάσεις, λέγοντας πως ο πρόεδρος πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Αλλά πρέπει να αποφασίσει.

Όποιος πατάει σε δυο βάρκες, συνήθως πέφτει στο νερό.

Sports in

Οι εντυπωσιακές ενέργειες των «μικρών» και τα… χορευτικά του Τσικίνιο στην Ολλανδία (vid)

Δείτε φάσεις και γκολ από τη χθεσινή (25/7) προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024