Αιχμές αφήνουν μέλη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του in μέλη εκφράζουν μεγάλο προβληματισμό για την εικόνα του κόμματος και την αντίδραση και διαχείριση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη για τον Παύλο Πολάκη.

Όπως αναφέρουν τα μέλη, προερχόμενα από την ομάδα των «87», ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον ΣΥΡΙΖΑ από δω και στο εξής είναι ο εκφυλισμός και η γελοιοποίηση.

Λένε πως αν η διαγραφή του Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα δε συνοδευτεί άμεσα με την απομάκρυνση του από τα ηγετικά όργανα και τη παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, θα μας καταστήσει απολύτως αναξιόπιστους στη κοινή γνώμη.

Ειδικότερα τονίζουν πως ο Παύλος Πολάκης δεν είναι ένα απλό μέλος της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σφακίων. Είναι μέλος των καθοδηγητικών οργάνων και της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποστηρίζουν πως η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική ομάδα δε μπορεί να είναι μια απόφαση που λαμβάνεται εν βρασμώ ούτε ένας επικοινωνιακός ελιγμός για να ξεπεραστεί η πίεση της στιγμής. Αν είναι έτσι, θα πρέπει να επανεξεταστεί.

Υπογραμμίζουν ότι σε κάθε περίπτωση, αν η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα δε συνοδευτεί άμεσα με την απομάκρυνση του από τα ηγετικά όργανα και τη παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, θα μας καταστήσει απολύτως αναξιόπιστους στη κοινή γνώμη.

Καλούν τον Κασσελάκη να πάρει αποφάσεις, λέγοντας πως ο πρόεδρος πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Αλλά πρέπει να αποφασίσει.

Όποιος πατάει σε δυο βάρκες, συνήθως πέφτει στο νερό.