Δεν το… κουνάει από το Μαρούσι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, με την αθηναϊκή ομάδα να ανακοινώνει πως ο Σέρβος σέντερ θα παραμείνει κανονικά κάτοικος Ελλάδας.

Ο Ραντούλιτσα πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν στην επιστροφή του στη χώρα μας (είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό) και οι άνθρωποι του Αμαρουσίου πείστηκαν ότι μπορούν να στηριχθούν πάνω του και νέα χρονιά.

Πέρσι ο Σέρβος σέντερ μέτρησε 14.4 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 22 λεπτά συμμετοχής σε 25 παιχνίδια της Basket League.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Μαρούσι:

«Το Μαρούσι ανακοινώνει ότι με την παραμονή του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ολοκληρώνει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Με συνοπτικές διαδικασίες επεκτάθηκε το συμβόλαιο του Σέρβου σέντερ, ο οποίος είχε τεράστια συνεισφορά στην πορεία της ομάδας μας στην χρονιά της επιστροφής της στην Stoiximan Basket League.

Πέρα από τις αναμφισβήτητες αγωνιστικές ικανότητες και επιδόσεις του, ο “Μίρο” δέθηκε με όλο τον οργανισμό. Ένιωσε την ζεστασιά με την οποία τον αντιμετώπισαν η διοίκηση, οι προπονητές οι συμπαίκτες και κυρίως ο κόσμος που έκανε πολύ γρήγορα το όνομά του, σύνθημα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με την παραμονή του Ραντούλιτσα έκλεισε το ρόστερ του Αμαρουσίου για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το ρόστερ

Έλβαρ Φρίντρικσον
Τζόναθαν Στόουβ
Ισμαέλ Σανόγκο
Σίριλ Λάνγκεβαϊν
Τζέι Ναγκλ
Κάμερον Ρέινολντς
Μίροσλαβ Ραντούλιτσα
Χάρης Γιαννόπουλος
Χρήστος Ιορδάνου
Ορφέας Στασινός
Γιάννης Καρακώστας
Σπύρος Σιούντρης
Γιώργος Τανούλης (δανεικός)
Προπονητής: Νίκος Βετούλας