Στον αστερισμό του Σάσα Βεζένκοφ κινείται τα τελευταία 24ωρα ο Ολυμπιακός, αφού η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ανακοίνωσε την μεγάλη επιστροφή του Βούλγαρου φόργουορντ μετά από ένα χρόνο στο ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς.

Στην χθεσινή παρουσίαση του 28χρονου άσου, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ξεκαθάρισαν ότι το ρόστερ των Πειραιωτών για την ερχόμενη σεζόν έχει κλείσει, ωστόσο δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για δύο αποχωρήσεις από το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Σύμφωνα με τον Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι και το ρεπορτάζ του στην ιστοσελίδα «Sportando», οι Φίλιπ Πετρούσεφ και Σακίλ ΜακΚίσικ αναμένεται να αποχωρήσουν από τους ερυθρόλευκους προκειμένου να βρουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Σέρβος φόργουορντ, ο οποίος έχει να «ανταγωνιστεί» τους Πίτερς και Βεζένκοφ στη θέση «4», βρίσκεται εδώ και καιρό στα ραντάρ του Ερυθρού Αστέρα και τίποτα δεν αποκλείεται σχετικά με το μέλλον του.

Επίσης, η Μονακό συνεχίζει το… πρέσινγκ της για την απόκτηση του ΜακΚίσικ, με τον κόουτς Μπαρτζώκα ωστόσο να επιθυμεί την παραμονή του Αμερικανού στο ρόστερ της ομάδας.

Δείτε την ανάρτηση