Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Βεζένκοφ: «Για αυτό αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό – Μου λείπει η Euroleague»

Βεζένκοφ: «Για αυτό αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό – Μου λείπει η Euroleague»

Ο Σάσα Βεζένκοφ εξήγησε στα βουλγαρικά ΜΜΕ γιατί άφησε το ΝΒΑ για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε κι επίσημα στον Ολυμπιακό μετά από έναν χρόνο, αποθεώθηκε από τον κόσμο των ερυθρόλευκων στο ΣΕΦ, ενώ παρουσιάστηκε και από τους αδερφούς Αγγελόπουλους το μεσημέρι της Πέμπτης.

Όπως είναι λογικό, στην Ελλάδα για τον Βεζένκοφ ήρθαν τέσσερα συνεργεία από τη Βουλγαρία για τη συνέντευξη Τύπου του συμπατριώτη τους.

Από εκεί και πέρα, ο 29χρονος φόργουορντ μίλησε στους συμπατριώτες του για την απόφαση που πήρε να αφήσει το ΝΒΑ και να επιστρέψει σε ένα περιβάλλον που αισθάνεται καλύτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεζένκοφ στη Βουλγαρία

«Ξέρω πως ο κόσμος θέλει από μας νίκες και τίτλους, αλλά το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς. Νιώθω ήρεμος πλέον. Η απόφαση δεν ήταν εύκολη, γιατί άφησα ένα όνειρο που είχα πάντα, το ΝΒΑ και δεν έδωσα στον εαυτό μου μια δεύτερη ευκαιρία. Αποφάσισα όμως ότι ο Ολυμπιακός είναι το ιδανικό μέρος για μένα. Το συμβόλαιο και η διάρκειά του δείχνουν την εμπιστοσύνη της ομάδας σε μένα και ταυτόχρονα μου δίνει κίνητρο να δουλέψω ακόμη περισσότερο και να δώσω τα πάντα για να ανταποδώσω στους ανθρώπους αυτούς και στους φιλάθλους μας. Έχω πάρει ατομικές διακρίσεις και τίτλους, αλλά αυτό που μου λείπει είναι η Ευρωλίγκα», τόνισε στο Sportal.bg.

«Πέρσι αποφάσισα να δοκιμάσω στο ΝΒΑ. Ξέρω τι μπορώ να κάνω και δεν τα παράτησα ποτέ. Για μένα δεν είναι απόρριψη, αλλά απόφαση να πάω σε ένα μέρος που είναι καλύτερο για μένα. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι χαρούμενος και να παλεύεις για ανθρώπους που σε σέβονται και σε θεωρούν σημαντικό. Που είναι μαζί σου σε κάθε μάχη. Σε έναν μήνα αρχίζει η προετοιμασία και πιστεύω πως είμαστε ήδη έτοιμοι», πρόσθεσε.

Τέλος, ρωτήθηκε αν θα ενισχύσει την Βουλγαρία στα «παράθυρα» του Νοεμβρίου για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, όπου δεν θα υπάρχει διακοπή για την Ευρωλίγκα. «Όποτε έχω την ευκαιρία και είμαι υγιής πάντα είμαι στη διάθεση της εθνικής ομάδας. Δεν έχει σημασία αν έπαιξα 40 λεπτά την προηγούμενη μέρα. Ελπίζω να μας αφήσουν να παίξουμε το Νοέμβριο».

Sports in

Μεντιλίμπαρ για όλα: Ο Ποντένσε θέλει να έρθει!

Μετά τα πρώτο στάδιο προετοιμασίας και τα δύο φιλικά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για όλα - Πόσες μεταγραφές θέλει, τι αλλάζει χωρίς τον Κάρμο και τι θα γίνει με τον Ποντένσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024