Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Ο τραυματισμός του Μπρινιόλι και τα δεδομένα για τον δεύτερο τερματοφύλακα

ΑΕΚ: Ο τραυματισμός του Μπρινιόλι και τα δεδομένα για τον δεύτερο τερματοφύλακα

Πριν προλάβει να παίξει το πρώτο του επίσημο ματς με την ΑΕΚ ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι υπέστη κάταγμα στο χέρι και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 2,5 μήνες.

Με ένα πολύ άσχημο μαντάτο ξεκίνησε η μέρα για την ΑΕΚ καθώς έγινε γνωστός ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός υπέστη κάταγμα στο ζέσταμα με την Ίντερ Εσκάλδες και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2,5 μήνες, σε μία πολύ άσχημη εξέλιξη για τον ίδιο και για την Ένωση.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν μεγάλη επένδυση φέτος για τη θέση του τερματοφύλακα μετά τα περσινά παθήματα καθώς πέρα από τον Μπρινιόλι, προχώρησαν και στη μεταγραφή του Θωμά Στρακόσα που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας αυτή την στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και το βάρος τώρα θα πέσει πάνω του.

Ο Αλβανός άσος θα είναι αυτός που θα πάρει τη φανέλα βασικού στο εξής, κάτι που πιθανότατα θα γινόταν ακόμη και υγιής να ήταν ο Μπρινιόλι, όμως το θέμα τώρα είναι το ποιος θα βρεθεί πίσω του. Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα ακούει στο όνομα του Γιώργου Θεοχάρη ο οποίος ήταν στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου μετά το κόψιμο των Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη.

Η ΑΕΚ δεν έχει πει κάτι επίσημα και πιθανότατα δεν θα το κάνει, με τη λογική να λέει πως ο 22χρονος θα είναι αυτός που θα πλαισιώσει τον Στρακόσα.

Το να κάνει και άλλη μεταγραφή κάτω από τα δοκάρια η Ένωση θα είναι υπερβολή μετά την επένδυση που έκανε αυτό το καλοκαίρι και με δεδομένο ότι έχει και δύο που… κάθονται.

Στάνκοβιτς και Αθανασιάδης έχουν συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο και προς το παρόν δεν έχουν βρει ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Επίσης μοιάζει απίθανο να ζητήσει η ΑΕΚ από έναν εκ των δύο να ενσωματωθεί ξανά στο ρόστερ ως δεύτερος καθώς η απόφαση για την αποπομπή τους δείχνει ξεκάθαρα πως πλέον δεν υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό τους.

Η ΑΕΚ θα πορευτεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με Στρακόσα, Θεοχάρη και κάπου προς τα μέσα του Οκτώβρη θα επιστρέψει ο Μπρινιόλι.

Παρεμπιπτόντως, ο Ιταλός έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 3 Ιανουαρίου και το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο. Έκτοτε τέθηκε εκτός ομάδας κι έχει παίξει μόνο σε φιλικά προετοιμασίας με την ΑΕΚ.

Όσο για τον Θεοχάρη; Ο Έλληνας τερματοφύλακας μετράει συνολικά 25 συμμετοχές με την ομάδα Β’ και άλλες 26 με την Κ19. Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε επίσημο ματς με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για πρώτη φορά το 2020, ενώ είναι προϊόν των ακαδημιών του κλαμπ.

Sports in

Οι εντυπωσιακές ενέργειες των «μικρών» και τα… χορευτικά του Τσικίνιο στην Ολλανδία (vid)

Δείτε φάσεις και γκολ από τη χθεσινή (25/7) προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024