Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπέτις έντυσε για… λίγο τον Τσιμίκα στα πράσινα (vid)

Η Μπέτις έντυσε για… λίγο τον Τσιμίκα στα πράσινα (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας έλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο από τον πρώην συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Άντριαν, ο οποίος του έδωσε μία φανέλα ντύνοντας τον Έλληνα μπακ – έστω και για λίγο – στα πράσινα

Στα… βερδιμπλάνκος ντύθηκε για λίγη ώρα ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ της Λίβερπουλ έλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο από τον πρώην συμπαίκτη του στους Ρεντς, Άντριαν, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να του χαρίζει μια φανέλα των Σεβιλιάνων με το «21».

Ο Τσιμίκας γέλασε αρκετά με το δώρο του Άντριαν, τον αγκάλιασε, αλλά δεν θα κάνει την επιθυμία του… πράξη, μιας και ο ίδιος θα παραμείνει στη Λίβερπουλ και την επόμενη σεζόν. Οι δυο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί, με τον 27χρονο άσο να δίνει τα πάντα στην προετοιμασία της ομάδας του.

Ο Άντριαν ήθελε να το… πιστέψει, του ζήτησε να φωτογραφηθούν με τη φανέλα και ο Τσιμίκας δέχθηκε αποκαλώντας τον «ατζέντη» του! Η Μπέτις πήγε αυτό το ωραίο σκηνικό ένα βήμα παραπέρα, καθώς έκανε «ταγκ» τον Ιταλό… σταρ δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, γράφοντας στη λεζάντα «Δεν το είδες να έρχεται αυτό».

Επίσης, η ισπανική ομάδα χάρισε μια φανέλα και στο μεγάλο αστέρι της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ. Θυμίζουμε ότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται στις ΗΠΑ, όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Δείτε την ανάρτηση της Μπέτις

Sports in

Μεντιλίμπαρ για όλα: Ο Ποντένσε θέλει να έρθει!

Μετά τα πρώτο στάδιο προετοιμασίας και τα δύο φιλικά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για όλα - Πόσες μεταγραφές θέλει, τι αλλάζει χωρίς τον Κάρμο και τι θα γίνει με τον Ποντένσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024