Με αφορμή το φιλικό του Ολυμπιακού με την Αλ Κάντσια ο Μίτσελ που είναι προπονητής της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας είχε την ευκαιρία να ανταμώσει με τους Πειραιώτες.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στην αγάπη του για τους «ερυθρόλευκους» αλλά και στην κουβέντα που είχε με τον Μεντιλίμπαρ όταν εκείνος τον είχε συμβουλευτεί για να πάρει την απόφαση να έρθει στον σύλλογο.

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι φανταστική, η καρδιά μου είναι ερυθρόλευκη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μίτσελ.

Όσα είπε ο Μίτσελ:

Για το φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είναι ημέρα χαράς για μένα. Θυμήθηκα όσα είχα ζήσει στην Αθήνα, όταν ήμουν στον σύλλογο. Είμαι πολύ περήφανος. Όποτε τους συναντάω μου δείχνουν την αγάπη τους. Για μένα ήταν σπουδαία μέρα. Ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψω στο Καραϊσκάκη».

Για το τι είπε με τον Μεντιλίμπαρ: «Πριν το παιχνίδι θυμηθήκαμε όσα είχαμε πει πριν γίνει προπονητής του Ολυμπιακού. Όταν με είχε ρωτήσει για τον Ολυμπιακό, του είχα πει ότι θα πρέπει να πάει. Είναι μια πολύ σπουδαία ομάδα. Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι φανταστική. Είδε ότι όσα του είπα είναι αλήθεια. Είναι πολύ χαρούμενος. Είναι το μέρος που θέλει κάθε προπονητής να βρίσκεται».

Για τον κόσμο και τον σύλλογο: «Η καρδιά μου είναι ερυθρόλευκη».