O Ολυμπιακός μετά τα φιλικά με Άγιαξ και Μέχελεν δίνει και τρίτο φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία. Οι «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται στις 17:30 (Cosmote Sports 1) με την Αλ Καντσία, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας και έχει προπονητή τον Μίτσελ.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στα δύο πρώτα του φιλικά, με μία ήττα από τον Άγιαξ (1-0) και μία νίκη με τη Μαλίν (2-0). Το πρέσινγκ, η ένταση και η
δημιουργία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των Πειραιωτών ως τώρα, κάτι που αρέσει στον Βάσκο τεχνικό, ενώ την ίδια ώρα τα βλέμματα πηγαίνουν και στους παίκτες του Youth League όπου έχουν αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο Ελ Κααμπί, ο Στάμενιτς και η Αλ Καντσία

Αναμφίβολα, ο Μεντιλίμπαρ δείχνει να περνάει τα «θέλω» του, ενώ μένει να δούμε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει διαθέσιμους στο σημερινό φιλικό παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο φιλικό με την Αλ Καντσία είναι πιθανό να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ενώ είναι άγνωστο ακόμη αν θα αγωνιστεί έστω και για μικρό διάστημα ο Στάμενιτς.

Από την άλλη, η Αλ Καντσία έχει καλούς και γνωστούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Το δίδυμο τερματοφυλάκων αποτελείται από τους Κάστεελς, Ρόμπλες, στην άμυνα υπάρχει ο Νάτσο που έχει κατακτήσει 6 Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στα χαφ ο Νάντεζ, ενώ επιθετικά υπάρχουν οι Καρίγιο, Κινόνες και Ομπαμεγιάνγκ.