Το ενδιαφέρον των γερμανικών ομάδων για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη επαναφέρει με νέα δημοσιεύματα ο γερμανικός Τύπος.

Το όνομα του διεθνή στόπερ του ΠΑΟΚ φιγουράρει σε πολλά ρεπορτάζ των γερμανικών ΜΜΕ, τονίζοντας ότι εκτός από την Άιντραχτ, και η Στουτγκάρδη έχει μπει στην κούρσα για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα εν λόγω ρεπορτάζ, το προβάδισμα για την απόκτησή του εξακολουθεί να το έχει η ο μάρα της Φρανκφούρτης, αν και για πολλοστή φορά οι «ασπρόμαυροι» ξεκαθαρίζουν πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του 21χρονου κεντρικού αμυντικού της ομάδας.

Τι αναφέρουν στο εξωτερικό

«Οι «αετοί» ψάχνουν νέες προσθήκες στο δυναμικό τους και έχουν καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά στον Χανιώτη στόπερ, με τον Μάρκος Κρόχε να έχει κάνει μια προσφορά δέκα εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους που σχετίζονται με την απόδοση ελπίζοντας να μπορέσει τελικά να κλείσει τη συμφωνία», αναφέρει μεταξύ άλλων η «Relevo».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Kicker», η Στουτγκάρδη καλοβλέπει την περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, ψάχνοντας ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, μετά τις αποχωρήσεις των Ίτο και Βάλντεμαρ Άντον, επιχειρώντας να τον δελεάσει με την προοπτική της συμμετοχής στη φάση των ομίλων του Champions League.