Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ρέτσος: «Έχουν ανέβει οι απαιτήσεις, να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας»

Ρέτσος: «Έχουν ανέβει οι απαιτήσεις, να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για τις απαιτήσεις του Μεντιλίμπαρ, αλλά και για τα παιδιά από την ακαδημία, που ξεχωρίζουν στην φετινή προετοιμασία.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Αλ Κάντσια σε φιλική αναμέτρηση και μετά την λήξη του ματς, η Θύρα 7 Ολλανδίας, βράβευσε τους Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Παναγιώτη Ρέτσο.

Μάλιστα ο τελευταίος, έκανε και δηλώσεις και μεταξύ άλλων στάθηκε στις απαιτήσεις του Μεντιλίμπαρ, αλλά και στα παιδιά από την ακαδημία, που ξεχωρίζουν στην φετινή προετοιμασία των Πειραιωτών.

«Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτά τα παιδιά. Προσπαθούμε όσο μπορουμε να τα βοηθήσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Ήταν το τρίτο μας φιλικό. Θέλουμε να βελτιώσουμε πράγματα. Είναι ακόμα αρχή. Σιγά σιγά, βήμα βήμα να ενσωματωθούν και όλοι οι παίκτες. Εχουμε και τα παιδιά από την Β’ ομάδα, που ανταγωνίζονται άνδρες και είναι μέσα στο επαγγελματικό επίπεδο 100%. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτά τα παιδιά. Προσπαθούμε όσο μπορουμε να τα βοηθήσουμε. Έχουμε ακόμα χρόνο ακόμα, μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, για να δουλέψουμε».

Για τις απαιτήσεις του Μεντιλίμπαρ: «Ο προπονητής θέλει κάποια συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία δουλεύουμε στην προπόνηση και προσπαθούμε να τα βγάλουμε στα παιχνίδια. Είναι αρχή της προετοιμασίας και είναι δύσκολο να τα βγάλουμε από τόσο νωρίς, αλλά πιστεύω ότι αγώνα με τον αγώνα θα ανταποκρινόμαστε καλύτερα και θα δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο. Μέχρι στιγμής τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Κοιτάμε μπροστά»

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού και την παρουσία του φιλικό: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι το πιο ωραίο συναίσθημα να δίνεις χαρά στον κόσμο. Είναι η απόλυτη ευχαρίστηση ενός ποδοσφαιριστή»

Για τα παιδιά από την ακαδημία: «Προσπαθώ να τους βοηθάω καθημερινά. Να τους κάνω να νιώσουν όσο πιο οικεία γίνεται. Να νιώσουν ότι είναι παίκτες της πρώτης ομάδας. Ανταποκρίνονται πάρα πολύ καλά. Αρκετοί έχουν ξεχωρίσει. Εύχομαι να συνεχίσουν έτσι».

Για το Europa League: «Έχουν ανέβει οι απαιτήσεις. Κοιτάμε μπροστά. Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Με χαμηλά το κεφάλι. Να δουλέψουμε. Το πιο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα. Το βασικό. Να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

Sports in

Οι εντυπωσιακές ενέργειες των «μικρών» και τα… χορευτικά του Τσικίνιο στην Ολλανδία (vid)

Δείτε φάσεις και γκολ από τη χθεσινή (25/7) προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024