Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η συνάντηση του Μεντιλίμπαρ με τον Μίτσελ (pics+vid)

Η συνάντηση του Μεντιλίμπαρ με τον Μίτσελ (pics+vid)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Μίτσελ είχαν την ευκαιρία να τα πουν με αφορμή το φιλικό των δύο ομάδων.

Ολυμπιακός και Αλ Κάντσια βρίσκονται στην Ολλανδία για την προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και έδωσαν φιλική αναμέτρηση η οποία ολοκληρώθηκε ισόπαλη με 2-2.

Προπονητής της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία είναι ο Μίτσελ, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τους Ερυθρόλευκους, έχοντας καθίσει στον πάγκο τους σε δύο διαφορετικές θητείες.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, και ο πρώην είχαν την ευκαιρία να τα πουν στο περιθώριο του παιχνιδιού, καθώς γνωρίζονται πολύ καλά.

Οι δύο άνδρες τα είπαν σε εξαιρετικό κλίμα τόσο πριν, όσο και μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει.

Ο Μίτσελ, μάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, αποκάλυψε όσα συζήτησε με τον Βάσκο τεχνικό του Ολυμπιακού: «Πριν το παιχνίδι θυμηθήκαμε όσα είχαμε πει πριν γίνει προπονητής του Ολυμπιακού. Όταν με είχε ρωτήσει για τον Ολυμπιακό, του είχα πει ότι θα πρέπει να πάει. Είναι μια πολύ σπουδαία ομάδα. Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι φανταστική. Είδε ότι όσα του είπα είναι αλήθεια. Είναι πολύ χαρούμενος. Είναι το μέρος που θέλει κάθε προπονητής να βρίσκεται», δήλωσε ο Ισπανός, που παράλληλα εξέφρασε για μια ακόμα φορά την αγάπη του για τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού. «Η καρδιά μου είναι ερυθρόλευκη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024