Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Στον κόσμο τους

Στον κόσμο τους

Οι διοργανωτές ασχολούνται μόνο με την τελετή έναρξης και αγνοούν βασικά προβλήματα.

Τα απίθανα και απίστευτα…κατορθώματα των Γάλλων διοργανωτών συνεχίζονται λίγες ώρες πριν την τελετή έναρξης. Το νυχτερινό σαμποτάζ στο σιδηροδρομικό γαλλικό δίκτυο προκάλεσε ένα χάος όπως ήταν φυσικό και τα περισσότερα δρομολόγια τρένων ακυρώθηκαν.

Στο transportation desk (γραφείο για τις μετακινήσεις) του βασικού κέντρου Τύπου των αγώνων δεν γνώριζαν την είδηση μέχρι και το μεσημέρι και έστελναν ανυποψίαστους δημοσιογράφους να πάρουν τρένο εάν θέλουν να πάνε στη Λίλ, τη στιγμή που όλες σχεδόν οι μετακινήσεις της Παρασκευής με τρένο στη Γαλλία είχαν ακυρωθεί!

Η Εθνική μπάσκετ με τη συνεργασία και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αν και αρχικά είχε υπάρξει η σκέψη να ταξιδέψει με γρήγορο τρένο, τελικά επιλέχθηκε να το κάνει με πούλμαν έστω και αν χρειαζόταν περίπου τρείς ώρες για να κάνει το ταξίδι προς το Παρίσι (για την τελετή έναρξης) και άλλες τόσες για να γυρίσει τις πρώτες πρωινές ώρες για τη Λίλ.

Η διοργάνωση έχει αρχίσει με τους χειρότερους οιωνούς και οι Γάλλοι τα έχουν κάνει μούσκεμα ιδιαίτερα στις μετακινήσεις (αθλητών, επισήμων και δημοσιογράφων) και απλά λένε σε όλους να μπουν σε μια ηλεκτρονική εφαρμογή και να βρουν τρόπο να πάνε στο venue που θέλουν!

Δεν υπάρχουν λεωφορεία για όλες τις εγκαταστάσεις για τους δημοσιογράφους και όλα αυτά σε μια διοργάνωση όπου οι οικοδεσπότες έχουν αποφασίσει να πάνε ένα τόσο δημοφιλές άθλημα όπως το μπάσκετ στη Λίλ αλλά και άλλα αθλήματα σε άλλες 4-5 πόλεις της Γαλλίας χωρίς να έχουν προβλέψει πλάνο μετακίνησης για τους δημοσιογράφους.

Όταν ένας Έλληνας φωτογράφος, τους ενημέρωσε ότι σκοπεύει να νοικιάσει αυτοκίνητο και απλά τους ζήτησε ένα πάσο για να μπορεί να μπαίνει στην ολυμπιακή λουρίδα ως διαπιστευμένο όχημα, του ζήτησαν 1800 ευρώ!

Αξιωματούχος σε πολύ ψηλό επίπεδο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αθλητικού Τύπου παραδέχτηκε ότι υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα, χωρίς να θελήσει να κάνει πάντως επίσημα δήλωση, ενώ όλο και περισσότεροι ξένοι συνάδελφοι εκφράζουν έντονα παράπονα για τα πολλά άλυτα προβλήματα στη διοργάνωση.

Με ένα από μεγαλύτερα μπερδέματα να υπάρχει και με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια που παίρνουν οι εκπρόσωποι Τύπου για τα αγωνίσματα υψηλής ζήτησης με το σύστημα να έχει…μπλέξει για τα καλά.

Sports in

Οι εντυπωσιακές ενέργειες των «μικρών» και τα… χορευτικά του Τσικίνιο στην Ολλανδία (vid)

Δείτε φάσεις και γκολ από τη χθεσινή (25/7) προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024