Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε η αστέρας του YouTube Tatyana Ozolina - Το ταξίδι στην Ελλάδα και το μοιραίο τροχαίο στην Τουρκία

Πέθανε η αστέρας του YouTube Tatyana Ozolina – Το ταξίδι στην Ελλάδα και το μοιραίο τροχαίο στην Τουρκία

Η διάσημη σταρ Tatyana Ozolina έχασε τη ζωή της σε μοιραίο τροχαίο στην Τουρκία. Το μήνυμά της για το πέρασμα με τα πόδια στην Ελλάδα και ο φόρος τιμής που αποτίουν οι θαυμαστές της.

H Tatyana Ozolina, γνωστή στα εκατομμύρια θαυμαστών της ως MotoTanya, σκόρπισε τη θλίψη με τον ξαφνικό θάνατό της σε φρικτό τροχαίο στην Τουρκία.

Η Tatyana Ozolina, που είχε χαρακτηριστεί ως η πιο όμορφη μοτοσικλετίστρια στο διαδίκτυο, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Mirror, η MotoTanya έχασε τον έλεγχο της μηχανής της και συγκρούστηκε με φορτηγό, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό της.

Η Tatyana Ozolina είχε έναν εντυπωσιακό αριθμό followers στα social media. Συγκεκριμένα είχε πέντε εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι της στο TikTok, δύο εκατομμύρια στο κανάλι της στο YouTube και ένα εκατομμύριο followers στο Instagram.

Όπως γίνεται γνωστό, οδηγούσε την κόκκινη BMW S1000RR 2015 από τη Mugla στο Bodrum όταν έχασε τη ζωή της στο μοιραίο τροχαίο.

Η τοπική αστυνομία ερευνά το μοιραίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην Tatyana Ozolina, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η πορεία της ανακόπηκε από άλλον μοτοσικλετιστή.

Η Tatyana Ozolina, που είχε έναν 13χρονο γιο, πέθανε στο σημείο του μοιραίου δυστυχήματος.

Ο Τούρκος μοτοσικλετιστής Onur Obut, που ήταν μαζί της, κατάφερε να επιβιώσει αλλά τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ένας άλλος αναβάτης έμεινε αλώβητος.

Η διάσημη YouTuber βρισκόταν στην Τουρκία μετά την άρνηση εισόδου στην ΕΕ στα ελληνικά σύνορα λόγω των φραγμών που τέθηκαν εν μέσω του πολέμου του Βλαντιμίρ Πούτιν κατά της Ουκρανίας.

Το μήνυμα της Tatyana Ozolina για την Ελλάδα

«4.000 χιλιόμετρα από το σπίτι. Είχα λείψει στην Ελλάδα αλλά δεν είχε λείψει η μηχανή μου. Ναι. Ήμουν στην Ελλάδα με τα πόδια. Αγόρασα ένα μαγνητάκι και επέστρεψα πίσω στην Τουρκία.

Με στεναχώρησε που δεν κατάφερα να οδηγήσω στην Ευρώπη, αλλά όχι πολύ, γιατί ήξερα ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Οπότε συνεχίζω για να κατακτήσω την όμορφη, ζεστή και φιλόξενη Τουρκία» σημείωνε χαρακτηριστικά η Tatyana Ozolina.

Ο επικεφαλής του MotoMoscow Association, Andrei Ivanov, απέτισε φόρο τιμής στην Tatyana Ozolina στα social media.

«Η MotoTanya δεν είναι πια μαζί μας… είχε μια λαμπερή και όμορφη ζωή… Εκατομμύρια άνθρωποι την ακολούθησαν. Ίσως δεν υπάρχει ούτε ένας μοτοσικλετιστής στη χώρα που να ήταν αδιάφορος για την Tatyana Ozolina.

Τη λάτρεψαν, τη ζήλεψαν, τη θαύμασαν, την αντέγραψαν, τη βράβευσαν ως κορυφαία blogger και ταυτόχρονα τη συζητούσαν και τη συκοφαντούσαν. Τώρα το μόνο που μένει είναι η μνήμη της» έγραψε χαρακτηριστικά.

Φόρο τιμής στην MotoTanya απέτισαν και οι θαυμαστές της στα social media. «Θετική, ευδιάθετη, ερωτευμένη με τη ζωή, λαμπερή, όμορφη κοπέλα… τέλος πάντων, στον κακό κόσμο, δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι. Και είναι ιδιαίτερα κρίμα όταν φεύγουν. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της, ιδιαίτερα στον γιο της» έγραψε ένας θαυμαστής της στο Instagram.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω… σήμερα κλαίω για πρώτη φορά εξαιτίας αυτής της είδησης… Θα είσαι για πάντα ένα κομμάτι της καρδιάς μου» ανέφερε άλλος θαυμαστής της στα social media.

Sports in

Οι εντυπωσιακές ενέργειες των «μικρών» και τα… χορευτικά του Τσικίνιο στην Ολλανδία (vid)

Δείτε φάσεις και γκολ από τη χθεσινή (25/7) προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024