Ο Σταμάτης Γονίδης ακύρωσε την προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουλίου εμφάνισή του στο Κιλκίς. Ο τραγουδιστής μέσω ανάρτησης του στο Facebook αποκάλυψε ότι υποφέρει από ιλίγγους, εξαιτίας των οποίων μάλιστα, είχε πριν μερικές μέρες και ένα ατύχημα.

Ανάμεσα σε όσα έγραψε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook αναφέρθηκε στην πτώση στο μπάνιο του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο ίδιος θεωρούσε ότι με τις ενέσεις που του χορηγήθηκαν, θα αισθανόταν καλύτερα και θα μπορούσε να τραγουδήσει στο Κιλκίς, αλλά δεν του πέρασε ο πόνος.

Η ανακοίνωσή του

«Αγαπητοί μου φίλοι εδώ και πολύ καιρό ταλαιπωρούμαι από ιλίγγους. Πριν μια εβδομάδα είχα μια πτώση στο μπάνιο και υποφέρω από φρικτούς πόνους στη μέση. Πίστευα πως με τις ενέσεις θα μπορούσα να βρίσκομαι στο Κιλκίς για μια εμφάνιση μου δυστυχώς ο πόνος δεν υποχωρεί. Πάντα είμαι συνεπής κι έκανα υπερπροσπάθεια να βρίσκομαι εκεί αύριο αλλά δεν τα καταφέρνω… Εύχομαι όταν συνέλθω να είμαι κοντά σας. Λυπάμαι για την αναστάτωση. Σταμάτης».

Τα πρόσφατα προβλήματα με την υγεία του

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει επίσης γνωστό πως ο τραγουδιστής χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Ο ίδιος λοιπόν μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στο Πάμε Δανάη τους περασμένους μήνες, φρόντισε να καθησυχάσει τον κόσμο αναφέροντας, πως είναι καλά και πως ταλαιπωρήθηκε από εκκολπώματα στο έντερό του.

«Είχα εκκολπώματα στο έντερο κι έμεινα κάποιες μέρες στο νοσοκομείο κάνοντας θεραπείες, αλλά τώρα είμαι καλά», είπε ο Σταμάτης Γονίδης