Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Θανάσης Βέγγος: Η αγαπημένη σύζυγος του πέθανε πριν ένα χρόνο χωρίς να το μάθει κανείς

Θανάσης Βέγγος: Η αγαπημένη σύζυγος του πέθανε πριν ένα χρόνο χωρίς να το μάθει κανείς

Η γυναίκα που υπήρξε στυλοβάτης του Θανάση Βέγγου έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου έναν χρόνο.

Η σύζυγος του Θανάση Βέγγου έχει φύγει από τη ζωή εδώ και έναν χρόνο, δίχως να έχει γίνει γνωστό, καθώς τα παιδιά του ζευγαριού προτίμησαν να μην ανακοινώσουν τον θάνατό της, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.

Η αποτέφρωση στη Ριτσώνα

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Θανάση Βέγγου αποτεφρώθηκε στη Ριτσώνα, ενώ η τέφρα και των δύο βρίσκεται στην οικεία όπου έζησαν.

Η Ασημίνα Βέγγου για τον αγαπημένο της σύντροφο

Η Ασημίνα Βέγγου, σε συνέντευξή της μετά τον θάνατο του ηθοποιού είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με τον Θανάση μου περάσαμε πολλές πίκρες εκείνα τα χρόνια. Ο Θανάσης Βέγγος έφαγε πολύ κυνήγι. Δούλεψε όμως σκληρά, πάλεψε, αγωνίστηκε και δεν κατάφεραν οι τοκογλύφοι να μας πάρουν το σπίτι και το θέατρο.

Από το πρωί έως το βράδυ οι τοκογλύφοι περιμεναν να μας πάρουν τα πάντα. Κι αν δεν δούλευε τόσο πολύ θα είχαμε μείνει στον άσο. Ποτέ δεν απέκτησε χρήματα. Το μόνο που καταφέραμε ήταν να ξεπληρώσει τους τοκογλύφους, προκειμένου να μη μας πάρουν όλα τα υπάρχοντα. Αυτό ήταν το μεγάλο του κατόρθωμα και ήταν ευτυχισμένος για όσα κατάφερε.»

Χαρακτηριστικά της σπουδαίας σχέσης που είχαν ως ζευγάρι ήταν τα λόγια της Ασημίνας Βέγγου για τη μοναξιά που ένιωθε μετά τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου.

Νιώθω ότι μας προσέχει

«Είναι δυνατόν να μη μου λείπει; Πολύ, πάρα πολύ. Όμως παρηγορούμαι με τις αναμνήσεις που μου έρχονται στον νου με όσα βίωσα στο πλευρό του. Κάθε βράδυ του λέω καληνύχτα, σαν να είναι μαζί μου. Νιώθω ότι μας προσέχει. Και εμένα και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας».

Sports in

Εγκατέλειψε η Κορακάκη, εκτός τελικού η Μόσχη

Η Άννα Κορακάκη δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, ενώ η Χριστίνα Μόσχη κατετάγη 29, με τις δύο αθλήτριες να μένουν εκτός τελικού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024