Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Δεν ήταν μεθυσμένος όταν συνελήφθη, επιμένει ο δικηγόρος του

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Δεν ήταν μεθυσμένος όταν συνελήφθη, επιμένει ο δικηγόρος του

Όταν η αστυνομία τον σταμάτησε για αλκοτέστ, εκείνος αρνήθηκε και στο σημείο έφτασαν φίλοι του που παρακάλεσαν τις Αρχές να τον αφήσουν να φύγει. Ωστόσο του πέρασαν χειροπαίδες.

Ο 43χρονος βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής είχε συλληφθεί λίγο μετά τα μέσα του Ιουνίου στη Νέα Υόρκη μετά την παραβίαση ενός STOP, για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Η υπόθεση για τη σύλληψη του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ με την κατηγορία ότι οδηγούσε μεθυσμένος εκδικάστηκε σε πρώτη φάση, την Παρασκευή 26 Ιουλίου. Ο δικηγόρος του τραγουδιστή επέμεινε σε δηλώσεις του αλλά και στη δικαστική αίθουσα, ότι ο πελάτης του δεν ήταν σε κατάσταση μέθης όταν πέρασε ένα στοπ υπό την επήρεια αλκοόλ στα Hamptons, τον Ιούνιο.

Τι δηλώνει ο δικηγόρος του καλλιτέχνη

«Δεν ήταν μεθυσμένος. Και είμαστε πολύ σίγουροι ότι αυτή η κατηγορία- αυτή η ποινική κατηγορία θα απορριφθεί» δήλωσε ο Έντουαρντ Μπουρκ Τζούνιορ. Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο Μπουρκ ζήτησε να απορριφθούν οι κατηγορίες, επειδή τα αρχικά σχετικά έγγραφα της απαγγελίας τους, υπογράφηκαν μόνο από τον αξιωματικό που συνέλαβε τον Τίμπερλεϊκ και έναν αστυνομικό μερικής απασχόλησης, αντί του ανώτερου αξιωματικού.

Κατηγορήθηκε για πλημμέλημα και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση

Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, οι εισαγγελείς, ήταν προετοιμασμένοι με νέα, υπογεγραμμένα έγγραφα, τα οποία παραπέμπουν τον ποπ σταρ σε νέα δίκη, στις 2 Αυγούστου.

Only in

«Εργάζομαι από τα 12, είμαι κανονικός εργαζόμενος» - Επίθεση Γεωργιάδη στους κατοίκους της Λήμνου

Ο υπουργός Υγείας μίλησε για «μεγάλη πρόοδο» στο νοσοκομείο της Λήμνου, παρουσιάζοντας μια κατάσταση που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, και κατηγόρησε τους κατοίκους ότι λένε ψέματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024