Παρ’ ολίγον να σημειωθεί άλλη μία τραγωδία στην άσφαλτο με οδηγό φορτηγού που χάνει τον έλεγχο του οχήματος, μετά το ασύλληπτο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες στη Μεσσηνία.

Η κολώνα που έριξε το φορτηγό έπεσε σε αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς

Αυτή τη φορά, ένα φορτηγό που κινούνταν σήμερα το πρωί στις 7:00 στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης – στο ρεύμα προς ανατολικά – λίγο πριν το τούνελ εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη διαχωριστική νησίδα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το βαρύ όχημα έριξε την κολώνα φωτισμού που βρισκόταν στο σημείο, η οποία έπεσε επάνω σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, από το συμβάν δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που του ήρθε η κολώνα «στο κεφάλι» δεν θα πιστεύει στην τύχη του.

Λόγω του τροχαίου ατυχήματος και στα δύο ρεύματα του Περιφερειακού Θεσσαλονίκης η κυκλοφορία διεξάγεται από μία λωρίδα έως ότου απομακρυνθεί το όχημα και η κολώνα από το οδόστρωμα, με συνέπεια να έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα.