Η Daisy Edgar-Jones έχει κατακτήσει γρήγορα τόσο το Hollywood όσο και τον κόσμο της μόδας, αποτελώντας το απόλυτο it girl. Γεννημένη στις 24 Μαΐου 1998 στο Λονδίνο, η νεαρή ηθοποιός εντυπωσίασε το κοινό με την εκπληκτική της ερμηνεία στην τηλεοπτική προσαρμογή του μυθιστορήματος «Normal People» της Sally Rooney.

Η ερμηνεία της ως Marianne Sheridan κέρδισε επαίνους από τους κριτικούς και αναγνώριση από το κοινό, σηματοδοτώντας την αρχή μιας λαμπρής καριέρας τόσο στην υποκριτική όσο και στη μόδα.

Ανερχόμενο αστέρι

Η Edgar-Jones ξεκίνησε την πορεία της στην υποκριτική από μικρή ηλικία, παρακολουθώντας μαθήματα στο National Youth Theatre και συμμετέχοντας σε βρετανικές τηλεοπτικές σειρές όπως το «Cold Feet» και το «War of the Worlds».

Ωστόσο, η μεγάλη αναγνώριση ήρθε με το «Normal People», όπου η ερμηνεία της οδήγησε σε υποψηφιότητες για βραβεία BAFTA, Critics’ Choice και Χρυσή Σφαίρα.

Μετά την επιτυχία του «Normal People», η Daisy πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική προσαρμογή του best-seller «Where the Crawdads Sing» της Delia Owens, επιβεβαιώνοντας τη θέση της στο Hollywood.

Η ικανότητά της να ενσαρκώνει σύνθετους, συναισθηματικούς χαρακτήρες την έχει καταστήσει περιζήτητη ηθοποιό στον κλάδο.

Πηγή: GRACE