Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο σποτ Γερουλάνου: Οι Δήμοι και οι εθελοντές του ΣΠΑΥ δείχνουν τον δρόμο για την πολιτική μας προστασία

Νέο σποτ Γερουλάνου: Οι Δήμοι και οι εθελοντές του ΣΠΑΥ δείχνουν τον δρόμο για την πολιτική μας προστασία

Ο Παύλος Γερουλάνος ενημερώθηκε για τη δουλειά που γίνεται σε θέματα πρόληψης και πολιτικής προστασίας και τόνισε πως το παράδειγμα του ΣΠΑΥ μπορεί να γίνει πρότυπο για κάθε Δήμο της χώρας

Μαζί με τους δημάρχους Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο, Ηλιούπολης, Στάθη Ψυρρόπουλο και Βύρωνα, Αλέξη Σωτηρόπουλο, βρέθηκε δίπλα στους εθελοντές του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και στα πυροφυλάκια των τριών Δήμων στον Υμηττό, ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος.

Ο κ. Γερουλάνος ενημερώθηκε από τους δημάρχους και τους εθελοντές «για την εντυπωσιακή δουλειά που γίνεται στον ΣΠΑΥ, σε θέματα πρόληψης και πολιτικής προστασίας, και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για το πώς μπορεί να ενισχυθεί η προσπάθειά τους, αλλά και το πώς το παράδειγμα του ΣΠΑΥ μπορεί να γίνει πρότυπο για κάθε Δήμο της χώρας».

«Όταν εμπλέξεις σωστά την Αυτοδιοίκηση μπορείς να κάνεις θαύματα»

Σε δηλώσεις του, ο Παύλος Γερουλάνος υπογράμμισε πως «αυτό το οποίο βλέπουμε να γίνεται εδώ, και σε ό,τι αφορά την τεχνική υποστήριξη αλλά και τους εθελοντές, οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, είναι ακριβώς το όραμα της αναγέννησης το οποίο έχω παρουσιάσει, ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

Και εξήγησε πως αναφέρεται στην ιδέα ότι «όταν εμπλέξεις σωστά την Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορείς πραγματικά να κάνεις θαύματα. Γιατί, αυτή την ώρα, αν υπάρχει ένας λόγος που αισθανόμαστε μια σιγουριά παραπάνω για τον Υμηττό είναι αυτός ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού, φτάνοντας στο σημείο να μπορεί να βασιστεί η Πολιτεία πάνω του για την προστασία του βουνού».

«Εάν μπορούσαμε, αυτή την ιδέα, να την κάνουμε πράξη σε κάθε Δήμο της Ελλάδας, τότε θα μπορούσαμε να κοιμόμαστε ήσυχοι για την Πολιτική Προστασία και αντί να ξοδεύουμε του κόσμου τα λεφτά για την πυρόσβεση μόνο, να ξοδεύουμε καταρχήν τα χρήματα που χρειάζονται για την πρόληψη», υπογράμμισε ο Παύλος Γερουλάνος.

Sports in

Εγκατέλειψε η Κορακάκη, εκτός τελικού η Μόσχη

Η Άννα Κορακάκη δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, ενώ η Χριστίνα Μόσχη κατετάγη 29, με τις δύο αθλήτριες να μένουν εκτός τελικού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024