Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβλήθηκε λόγω βροχής ο αγώνας του Τσιτσιπά

Αναβλήθηκε λόγω βροχής ο αγώνας του Τσιτσιπά

Η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στους Ολυμπιακούς Αγώνες αναβλήθηκε εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών

Η βροχή που πέφτει και σήμερα στο Παρίσι επηρέασε, όπως είναι φυσικό, και το τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Ρολάν Γκαρός.

Οι αναμετρήσεις που ήταν προγραμματισμένες στα δύο κεντρικά κορτ («Φιλίπ Σατριέ» και «Σουζάν Λενγκλέν») διεξάγονται κανονικά, χάρη στην ύπαρξη στεγάστρου, αλλά στα υπόλοιπα γήπεδα οι αγώνες δεν έχουν καν αρχίσει.

Κατόπιν αυτού, το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Βέλγο Ζιζού Μπεργκς, που ήταν το τρίτο παιχνίδι του προγράμματος στο κορτ «Σιμόν Ματιέ» αναβλήθηκε και αναμένεται να επαναπρογραμματιστεί -καιρού επιτρέποντος- για αύριο (28/7). Απομένει να φανεί σε ποιο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί και πότε, αφού όπως είναι λογικό, το αυριανό πρόγραμμα θα είναι γεμάτο, μετά τις σημερινές αναβολές.

Στα ματς που έχουν ολοκληρωθεί ως τώρα, δεν υπήρξαν εκπλήξεις.

Εύκολες νίκες για Τζόκοβιτς και Αλκαράθ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε… περίπατο απέναντι στον Αυστραλό Μάθιου Έμπντεν, χάνοντας μόνο ένα γκέιμ (6-0, 6-1) και περιμένει στο μεγάλο ραντεβού του 2ου γύρου τον Ράφαελ Ναδάλ. Εύκολη αποστολή είχε και ο Κάρλος Αλκαράθ με αντίπαλο τον Λιβανέζο Χαντί Χαμπίμπ (6-3, 6-1), ενώ ο Αμερικανός Τέιλορ Φριτς νίκησε τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ από το Καζακστάν 6-4, 6-4.

Στις γυναίκες, το μεγάλο φαβορί του τουρνουά, η Πολωνή Ιγκα Σβιάτεκ, επικράτησε της Ρουμάνας Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου 6-2, 7-5, ενώ η Ιταλίδα Τζασμίνε Παολίνι, φιναλίστ φέτος σε Ρολάν Γκαρός και Γουίμπλεντον, νίκησε την έτερη Ρουμάνα, Ανα Μπογκντάν, 7-5, 6-3.

Sports in

Εγκατέλειψε η Κορακάκη, εκτός τελικού η Μόσχη

Η Άννα Κορακάκη δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, ενώ η Χριστίνα Μόσχη κατετάγη 29, με τις δύο αθλήτριες να μένουν εκτός τελικού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024