Κυριακή 28 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ελευθεριάδου: «Ήταν μια μέρα με έντονα συναισθήματα»

Ελευθεριάδου: «Ήταν μια μέρα με έντονα συναισθήματα»

Οι δηλώσεις της Νικόλ Ελευθεριάδου μετά το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής πόλο Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την ήττα από τις ΗΠΑ.

Η Εθνική πόλο Γυναικών ηττήθηκε από την αντίστοιχη των ΗΠΑ στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι με 15-6.

Η αθλήτρια της γαλανόλευκης, Νικόλ Ελευθεριάδου, στις δηλώσεις της μετά το τέλος της αναμέτρησης εμφανίστηκε καθησυχαστική για τη συνέχεια.

«Δεν υπάρχει βαριά ήττα… Ήταν μία ήμερα που τα συναισθήματα ήταν πάρα πολύ έντονα. Αυτό το παιχνίδι ήταν κάτι πολύ έντονο στην αθλητική μας καριέρα, για όλες. Ήταν μία πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων», ανέφερε αρχικά, η διεθνής μας και συνέχισε:

«Θεωρώ πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα βρίσκουμε τον εαυτό μας, την προσπάθεια που έχουμε κάνει θα την βγάλουμε στο νερό, και σίγουρα δεν απογοητευόμαστε γιατί τώρα αρχίζουμε. Δεν έχει να κάνει τίποτα που χάσαμε σήμερα. Τα παιχνίδια του ομίλου είναι όλα παρά πολύ δύσκολα, οι ομάδες είναι πάρα πολύ κοντά, θεωρώ ότι σιγά-σιγά θα βρίσκουμε και στη συγκέντρωσή μας και όλο αυτό το μεγάλο γεγονός που συμβαίνει εδώ θα βγει υπέρ μας», κατέληξε.

Καμμένου: «Υπήρχε τρακ, ήρθαμε για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε»

«Προφανώς και υπήρχε ένα τρακ. Χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για κάποια αγωνιστικά λάθη που κάναμε, αλλά είναι γεγονός. Παίζαμε απέναντι στην πιο μεγάλη και έμπειρη ομάδα, που για αυτές ήταν ένα παιχνίδι Ολυμπιακών Αγώνων. Για εμάς ήταν μια πρεμιέρα μετά από πολλά χρόνια. Νομίζω ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού βελτιωθήκαμε και προς το τέλος με πιο ορθόδοξους τρόπους πήγαμε να διεκδικήσουμε κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα. Ήταν απόλυτα φυσιολογικό όταν προηγήθηκαν τόσο γρήγορα, να χαθούμε λίγο. Αυτό θα το δούμε και δεν θα το επαναλάβουμε. Θα φανούμε βελτιωμένες στα υπόλοιπα παιχνίδια, που είναι πάρα πολύ σημαντικά».

Sports in

Ελευθεριάδου: «Ήταν μια μέρα με έντονα συναισθήματα»

Οι δηλώσεις της Νικόλ Ελευθεριάδου μετά το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής πόλο Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την ήττα από τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024