Όπως φάνηκε ξεκάθαρα από την τηλεοπτική μετάδοση, οι Γάλλοι εν μέσω βροχής τα έκαναν μούσκεμα, υψώνοντας την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων ανάποδα, καθώς οι δύο κύκλοι ήταν από την πάνω πλευρά.

Οι 33οι Σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν και επίσημα με την ξεχωριστή «παρέλαση» στον Σηκουάνα, με τα πλοιάρια των ομάδων, αν και η βροχή έκανε δύσκολη τη ζωή των θεατών και των διοργανωτών και ίσως να αποσυντόνισε τους συμμετέχοντες στην παρέλαση των αθλητών. Οι Γάλλοι πολιτκοί είχαν πάντως την τιμητική τους με τον Σηκουάνα και μπόλικη παραφιλολογία γύρω από την καθαρότητα των υδάτων του ή μη.

Πάντως αυτοί που χειρίζονται το twitter και τα κοινωνικά δίκτυα της Διεθνούς Ολυμπιακής επιτροπής, είτε δεν το πήραν καθόλου χαμπάρι, είτε προσπάθησαν να το προσπεράσουν χωρίς την παραμικρή αναφορά.

Πώς τα κατάφεραν να χάσουν τον ύψους 2,11 μ. Γιάννη Αντετοκούνμπο;

Η παρέλαση των αθλητών ήταν αρκετά διαφορετική από τα συνηθισμένα, με τους αθλητές να βρίσκονται σε πλοιάρια μέσα στον Σηκουάνα. Στην πρώτη περίπτωση που οι αθλητές δεν παρέλασαν σε Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά έπλευσαν. Κάτι πολύ πιο ξεκούραστο για τους αθλητές που οφείλουμε να τους το πιστώσουμε ως θετικό.

Όπως πάντα, η Ελληνική Ολυμπιακή αποστολή ήταν αυτή που άνοιξε την παρέλαση, με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπτιώτη να κρατούν τη γαλανόλευκη.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι στην τηλεοπτική μετάδοση οι διοργανωτές… κατάφεραν να «κρύψουν» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ήταν σημαιοφόρος με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Αυτά και πολλά περισσότερα, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο live του in.