Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πετρούνιας στο In: «Στον τελικό όλα αρχίζουν από το μηδέν»

Πετρούνιας στο In: «Στον τελικό όλα αρχίζουν από το μηδέν»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πέτυχε τον αρχικό του στόχο, καθώς θα είναι στον τελικό της Κυριακής 4 Αυγούστου.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα μάθει αργά το βράδυ τη θέση με την οποία θα μπει στον τελικό της επόμενης Κυριακής στους κρίκους όπου θα διεκδικήσει το τρίτο του χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με τους 14.800 βαθμούς που πήρε γνώριζε από νωρίς ότι θα είναι στον τελικό αλλά όχι πρώτος όπως ήθελε για να μπει και στο πόντιουμ να αγωνιστεί πρώτος και καλύτερος.

Όμως όπως λέει στο In, ο τελικός ξεκινάει από το μηδέν και μπορείς να διορθώσεις κάθε λάθος του προκριματικού.

«Δεν μου αρέσει να δικαιολογώ τον εαυτό μου το κάνω σπάνια και το ξέρετε, αλλά έγιναν αρκετά στραβά πράγματα σήμερα. Όμως το άλλο Σάββατο δεν θα γίνουν» !

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, πέτυχε τον αρχικό του στόχο καθώς θα είναι στον τελικό της Κυριακής 4 Αυγούστου έστω και αν δεν θα μπει ως πρώτος καθώς έγιναν κάποια λαθάκια συν το βήμα στην έξοδο.

«Έτρεξαν τον αγώνα πολύ πιο γρήγορα. Μπήκα στις 12.10 για ζέσταμα όταν είχαμε μπει στη μοντελική προπόνηση στις 12.35 για μένα είναι πολλά αυτά τα λεπτά διαφοράς.

Στον Άγιο Κοσμά έχω βγάλει αρκετές φορές 15.200, 15.300 οπότε ο στόχος είμαι να επιστρέψουμε εκεί σε αυτές τις βαθμολογίες και μετά ας έρθει όποιος θέλει. Στον τελικό ο πιο ψύχραιμος θα κερδίσει, έτσι και αλλιώς θα αρχίσουν όλα από το μηδέν» λέει ο Λευτέρης Πετρούνιας που τσαντίστηκε με τον εαυτό του όπως μας είπε: «Θύμωσα με το σκορ μου και πάντα θυμώνω με τον εαυτό μου και αναλογίζομαι τι έκανα λάθος. Όμως αυτά λογικά δεν θα γίνουν στον τελικό. Μια βαθμολογία 15.200 με 15.300 αν δεν σου δώσει το χρυσό θα σου δώσει το ασημένιο.

Ο χρόνος που μεσολαβεί, η μια εβδομάδα είναι καλό για μένα, πάντα τον γυρίζω υπέρ μου και το μανατζάρω καλά» συνεχίζει ο πρωταθλητής μας που εξήγησε και για το μικρό βηματάκι πίσω που έκανε κατά την έξοδο: «Δεν είχε να κάνει με κάποιο λαθάκι στο πρόγραμμα αλλά καθαρά με το μυαλό μου. Μπαίνοντας είδα ένα σκίσιμο πριν μπω μέσα, που είχε το λουρί μου και τρόμαξα αρκετά γιατί δεν είχα ανταλλακτικό λουρί. Το μυαλό μου δεν ήταν 100% εκεί και ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του και που με στηρίζει. Πεισμώνω για να είμαι καλύτερος και αυτός είναι ο στόχος για τον τελικό».

Τον Λευτέρη Πετρούνια συνεχάρη και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρωταθλητή μας να του εξηγεί τις λεπτομέρειες του αγωνίσματός του: «Ο πρωθυπουργός είναι πολύ αθλητικός πάντα, χαιρόμαστε που είναι κοντά μας και αποτελεί πάντα ένα ξεχωριστό κίνητρο να είναι κοντά μας».

Όσο για το γεγονός ότι έχασε το πλεονέκτημα του να μπει και να αγωνιστεί πρώτος στον τελικό ; Όπως μας λέει: «Δεν πειράζει όλα καλά, ναι έχασα αυτό το πλεονέκτημα να μπω πρώτος, αλλά θα το ξεπεράσουμε».

Sports in

Εγκατέλειψε η Κορακάκη, εκτός τελικού η Μόσχη

Η Άννα Κορακάκη δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, ενώ η Χριστίνα Μόσχη κατετάγη 29, με τις δύο αθλήτριες να μένουν εκτός τελικού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024