Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ βολεϊμπολίστρια της Δομινικανής Δημοκρατίας
Σοκ στην ομάδα γυναικών βόλεϊ της Δομινικανής Δημοκρατίας με αθλήτριά της να βρίσκεται θετική σε έλεγχο ντόπινγκ.
Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε η βολεϊμπολίστρια Λισβέλ Ιβ Μεχία από τη Δομινικανή Δημοκρατία, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διεθνούς ομοσπονδίας (FIVB), η αθλήτρια βρέθηκε θετική στην απαγορευμένη ουσία furosémide (διουρητικό).
Νωρίτερα η Ολυμπιακή Επιτροπή της Δομινικανής Δημοκρατίας γνωστοποίησε ότι υπήρξε κρούσμα ντόπινγκ με 32χρονη αθλήτρια, η οποία εκδιώχθηκε από την ομάδα και κινδυνεύει με τετραετή τιμωρία.
Η δήλωση της Λισβέλ Ιβ Μεχία
«Αισθάνομαι πολύ άσχημα και απογοητευμένη από τον εαυτό μου. Ηταν μία αμέλεια εκ μέρους μου να μην επιβεβαιώσω πριν πάρω ένα φάρμακο για την κατακράτηση υγρών», δήλωσε η Λισβέλ Ιβ Μεχία. Είναι το δεύτερο κρούσμα ντόπινγκ που ανακοινώνεται μετά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά τον Ιρακινό τζουντόκα Σαγιάντ Σεχέν.
- Επιστροφή στην «ευρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
- Η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την 7η αγωνιστική (pic)
- Τσέλσι – Πάφος 1-0: «Μπλε» για απευθείας πρόκριση και «δώρο» στον Ολυμπιακό (vid)
- Γιουβέντους-Μπενφίκα 2-0: Οι Ιταλοί προκρίθηκαν στα πλέι οφ, ο Παυλίδης γλίστρησε και έχασε πέναλτι (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442