Ο διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Michael Kors αποφάσισε να επισκεφτεί την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, αποθεώνοντας την χώρα μας μέσα από μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Λατρεύω την Ελλάδα!»

Ο σχεδιαστής, ο οποίος μοίρασε τις ημέρες του ανάμεσα στο νησί της Μήλου με τις καταγάλανες παραλίες και το εξαίσιο φαγητό και της Ύδρας η οποία είναι απαλλαγμένη από αυτοκίνητα και περίσσιο βουητό, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ένδοξη Ελλάδα! Λαμπερός γαλάζιος ουρανός και γαλαζοπράσινα νερά, οι πιο φιλικοί άνθρωποι, υπέροχα γατάκια, φανταστικό φαγητό και εξωφρενικό ούζο! Χαλαρή καλοκαιρινή φινέτσα… λατρεύω την Ελλάδα!»

View this post on Instagram

A post shared by Michael Kors (@michaelkors)

Την δήλωση του συνόδευσε με ένα πλήθος φωτογραφιών στις οποίες δείχνει ιδιαιτέρως χαλαρός, χαρούμενος, ξέγνοιαστός και καλοσυνάτος. Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τον σχεδιαστή να απολαμβάνει δεόντως τα καταγάλανα νερά των νησιών, κάνοντας βόλτα με ένα σκάφος, ενώ σε επόμενα στιγμιότυπα ο σχεδιαστής ποζάρει -πάντοτε με φινέτσα και στυλ- στα γραφικά σοκάκια , πίνει ούζα με τουρίστες -ή και ντόπιους, ποιος ξέρει;- και θαυμάζει τα πολύχρωμα καΐκια.

Ο σχεδιαστής, δεν θα μπορούσε να αγνοήσει φυσικά, τις πανέμορφες χνουδωτές γάτες που κυκλοφορούν στα νησία, απαθανατίζοντας με την κάμερα του μια από αυτές, η οποία κάθεται στωικά σε ένα περβάζι και τον κοιτά, σχεδόν σα να του ποζάρει σαν μοντέλο.