Κυριακή 28 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρτυ και χορός μέχρι πρωίας στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου και αυτό το καλοκαίρι

Πάρτυ και χορός μέχρι πρωίας στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου και αυτό το καλοκαίρι

Οι ξένοι αλλά και οι Έλληνες τουρίστες, δεν διασκεδάζουν βεβαίως μόνο το βράδυ - η ημέρα ξεκινάει με χορό στα beach bar του νησιού.

Η Μύκονος, το νησί των Κυκλάδων με την μακρά ιστορία όταν στο τραπέζι της συζήτησης έρχονται τα πάρτυ, οι διασημότητες, οι ξέφρενες νύχτες, τα γραφικά στενά και οι πανέμορφες παραλίες, γνώρισε μια πτώση κατά την διάρκεια των προηγούμενων μηνών, όμως φαίνεται πώς η φλόγα της επέστρεψε για τα καλά.

Η ημέρα ξεκινά από το πρωί και τελειώνει το πρωί

Ένα βίντεο του δημοσιογράφου Πέτρου Νάζου που είναι τραβηγμένο νωρίς τα ξημερώματα, αποδεικνύει ότι οι τουρίστες για ακόμη ένα καλοκαίρι επέλεξαν για τις διακοπές τους το νησί.

Όπως μπορούμε να δούμε, πλήθος κόσμου διασκεδάζει, χορεύει και απολαμβάνει τις διακοπές του. Μπροστά από ένα από τα πιο διάσημα μαγαζιά του νησιού, στα Ματογιάννια, το οποίο κάθε βράδυ διοργανώνει φαντασμαγορικές νύχτες με iconic χορεύτριες και πυροτεχνήματα, ο δρόμος ήταν πραγματικά απροσπέλαστος από τον κόσμο.

Οι ξένοι αλλά και οι Έλληνες τουρίστες, δεν διασκεδάζουν βεβαίως μόνο το βράδυ. Oι εξορμήσεις τους ξεκινούν από το πρωί, όπου επισκέπτονται θρυλικά beach bar, ώστε να χορέψουν, να ακούσουν μουσική και να κάνουν βουτιές στην θάλασσα.

Μέχρι πρότινος, διασημότητες από τον χώρο του θεάματος και της μόδας, έχουν επισκεφτεί το νησί, με ονόματα όπως Ματ Ντέιμον, Τζάρεντ Λέτο, Λάκης Γαβαλάς, Πιερ Σαρκοζί, Νάταλι Πορτμαν, Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχουν ήδη καταφθάσει στο νησί, απολαμβάνοντας τον ήλιο, το γευστικό φαγητό, τις παραλίες και την ξέφρενη ζωή που προσφέρει το νησί.

Sports in

Ο πόντος που άλλαξε την ιστορία του Τσιτσιπά (vids)

Ο Έλληνας τενίστας είχε την ποιότητα και την εμπειρία για να πάρει τη νίκη απέναντι στον μαχητικό Μπεργκς. Χρειάστηκε, όμως, να έχει και την τύχη με το μέρος του…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024