Ένα φρικτό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ), με αποτέλεσμα ένας 58χρονος υπάλληλος καθαριότητας να χάσει τη ζωή του παρασυρόμενος από απορριμματοφόρο.

Από την Αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο να λύθηκε το χειρόφρενο χωρίς ο υπάλληλος που βρισκόταν απέξω να το αντιληφθεί

Ο άτυχος άνδρας και πατέρας μιας κόρης ήταν υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων και οδηγός του απορριμματοφόρου. Λίγο πριν από την τραγωδία, είχε ολοκληρώσει την εργασία του εναποθέτοντας στον χώρο τα τελευταία σκουπίδια.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο άνδρας παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που τον μεταφέρθηκε στο Θριάσειο Νοσοκομείο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς ο άνδρας δεν τα κατάφερε.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το σοκαριστικό εργατικό δυστύχημα. Μεταξύ άλλων εξετάζεται αν λύθηκε το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το απορριμματοφόρο να παρασύρει τον υπάλληλο.