Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μακιγιάζ: Κορυφαίες συμβουλές ομορφιάς από τη διάσημη makeup artist, Bobbi Brown

Μακιγιάζ: Κορυφαίες συμβουλές ομορφιάς από τη διάσημη makeup artist, Bobbi Brown

Κρατήστε σημειώσεις!

Η Bobbi Brown δε χρειάζεται συστάσεις. Θρύλος του μακιγιάζ, ιδρύτρια του ομώνυμου beauty brand -η εταιρεία αγοράστηκε από την Estee Lauder Companies πριν κάποια χρόνια- και νυν ιδρύτρια του brand Jones Road, είναι υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς, γι’ αυτό πάντα τα makeup looks που δημιουργεί είναι ελαφριά και λαμπερά. Πρόσφατα, μίλησε στο Stylist και μοιράστηκε τα top tips της στο μακιγιάζ, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε και κρατήστε σημειώσεις.

Τι απογειώνει και τι χαλάει το μακιγιάζ

Για τη Bobbi Brown, το μακιγιάζ κάτω από τα μάτια και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η επιδερμίδα εκεί είναι σημαντικά. Όταν βάφει κάποια, πάντα φροντίζει να μη δημιουργείται αυτό το εφέ της λευκής «μάσκας» στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Σύμφωνα με την ίδια, πολλά concealers τείνουν να φαίνονται αρκετά λευκά, γεγονός που μπορεί να τονίσει περισσότερο αυτό το σημείο αντί να το καμουφλάρει. Προτείνει, λοιπόν, να βάζετε κορέκτορες που εξουδετερώνουν τους μαύρους κύκλους -οι βερικοκί και οι ροζ τόνοι είναι ιδανικοί- και μετά να εφαρμόζετε το concealer.

Το τρικ της για τέλεια smokey eyes

Οι γυναίκες έχουν την πεποίθηση πως για να κάνουν smokey eyes θα χρειαστούν μια μαύρη/ανθρακί σκιά. Η Bobbi Brown, ωστόσο, προτείνει και μια καφέ που δεν κάνει τόσο «άγριο» το βλέμμα. Επίσης, εξίσου σημαντικό είναι να «χτίζετε» το χρώμα και να μην εφαρμόζετε απευθείας όλη τη σκιά. Η διάσημη makeup artist διαλέγει πάντα τρεις σκιές ματιών: ανοιχτόχρωμη, μεσαία και σκούρα, ξεκινώντας από την πιο ανοιχτή και καταλήγοντας στην πιο σκούρα κάνοντας πάντα πολύ καλό μπλεντάρισμα για ένα ομοιόμορφο smokey eye look.

Πώς προτείνει να χρησιμοποιείτε την πούδρα

Καταρχάς, η Bobbi Brown αναφέρει πως αν σκοπεύετε να βάλετε πολλή πούδρα, επιλέξτε ένα ειδικό σφουγγαράκι για πούδρα, ενώ εάν θέλετε να κάνετε απλώς ένα ελαφρύ πέρασμα στο πρόσωπο, προτιμήστε ένα πινέλο για πούδρα. Επικεντρωθείτε στη ζώνη Τ του προσώπου, όπου εμφανίζεται η περισσότερη λιπαρότητα -μέτωπο, μύτη και στο σημείο κάτω από αυτήν.

Πώς θα κάνετε το κραγιόν να κρατήσει για ώρες

Πάρτε ένα μολύβι χειλιών, γεμίστε με αυτό όλη την επιφάνεια των χειλιών σας, και περάστε ένα κραγιόν από πάνω -βεβαιωθείτε ότι έχει εφαρμοστεί παντού και δεν υπάρχουν κενά.

Η τάση στο μακιγιάζ που πρέπει να εξαφανιστεί – και αυτή που θα κρατήσει για πάντα

Η Bobbi Brown πιστεύει ότι η τάση μακιγιάζ που θα έπρεπε να «εξαφανιστεί» είναι το contouring, ενώ το makeup trend που ήρθε για να μείνει είναι το no makeup makeup: «Για μένα το no makeup makeup δεν είναι τάση -είναι ό,τι αγαπώ» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Vita

Sports in

Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Γιάρεμτσουκ για τον Ολυμπιακό (vids)

«Κλείδωσε» η άφιξη του Ουκρανού επιθετικού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024