Κυριακή 28 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σινιόν: Τα πιο εύκολα στιλ για να δοκιμάσετε χωρίς να πάτε στο κομμωτήριο

Σινιόν: Τα πιο εύκολα στιλ για να δοκιμάσετε χωρίς να πάτε στο κομμωτήριο

5 hairstyles για να διαλέξετε.

Για τις περισσότερες γυναίκες, σινιόν ίσον ραντεβού στο κομμωτήριο αφού επικρατεί η άποψη πως πρόκειται για ένα hair look που απαιτεί δεξιότητα για να γίνει. Για κάποια στυλ σινιόν αυτό είναι αλήθεια- δεν ισχύει, όμως, για όλα. Υπάρχουν και σινιόν που μπορούν να γίνουν εύκολα στο σπίτι, είναι κομψά, ευέλικτα και μπορούν να σας βγάλουν ασπροπρόσωπη τόσο σε μια πρωινή όσο και σε μια βραδινή εμφάνιση, από το γραφείο και τη βόλτα με τις φίλες σας, μέχρι την έξοδο για ποτό ακόμα και έναν γάμο. Plus, είναι μια πολύ καλή λύση για να κρατήσετε τα μαλλιά σας μακριά από το πρόσωπό σας, ειδικά τους θερμότερους μήνες.

Συγκεντρώσαμε εδώ πέντε εύκολα updos που θα χρειαστούν μόλις λίγο από τον χρόνο σας και θα κλέψουν τις εντυπώσεις σα να τα επιμελήθηκε ειδικός!

Πλεξούδα-στεφάνι

Το braided milkmaid updo, όπως το αποκαλεί η διάσημη YouTuber, Kathleen Lights, έχει γνωρίσει μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Είναι ουσιαστικά το look όπου μια μεγάλη πλεξούδα “αγκαλιάζει” ένα σινιόν και δημιουργεί την εντύπωση πως φοράτε ένα στεφάνι στα μαλλιά. Σημειώστε ότι το συγκεκριμένο look ταιριάζει καλύτερα σε μαλλιά μεσαίου έως μεγάλου μήκους, για να μπορείτε να δημιουργήσετε πιο εύκολα το σινιόν. Απλώς πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό σινιόν αφήνοντας μια μεγάλη τούφα ελεύθερη για να κάνετε μια πλεξούδα και να τη φέρετε γύρω από το κεφάλι σας, για να μοιάζει σαν στεφάνι.

Slicked back σινιόν

Το κλασικό slicked back σινιόν παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα χτενίσματα των celebrities και μη και είναι αρκετά απλό να το πετύχετε. Η YouTuber, Tyla Lauren, δείχνει πώς το φτιάχνει σε αυτό το 2λεπτο σεμινάριο που αξίζει να παρακολουθήσετε. Είτε έχετε μια bad hair day είτε θέλετε κάτι απλό μετά την παραλία, αυτό το κομψό σινιόν είναι τέλειο. Θα χρειαστείτε αρκετή λακ και μερικά τσιμπιδάκια και λαστιχάκια.

Γαλλικό σινιόν

Σε αυτό το βίντεο των 60 δευτερολέπτων, η YouTuber Alex Gaboury αποδεικνύει ότι τα γαλλικά σινιόν δεν είναι μόνο για επιδέξια χέρια. Αν και αυτό το στιλ φαίνεται εξαιρετικά περίπλοκο και δύσκολο, στην πραγματικότητα είναι γρήγορο κι εύκολο, οπότε κάντε αμέσως κλικ για να το παρακολουθήσετε. Στο γαλλικό twist τα μαλλιά ουσιαστικά περιστρέφονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού, για να δημιουργήσουν ένα μεγάλο και μακρύ σινιόν, που διαφέρει από τα κλασικά.

Το σινιόν της Kim Kardashian

Αν ψάχνετε για ένα σινιόν που είναι άκρως εντυπωσιακό, η YouTuber Lena Bik σάς έχει τη λύση. Είναι το σινιόν με το οποίο βλέπουμε συχνά την Kim Kardashian και τώρα ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε κι εσείς. Απλώς πιάστε τα μαλλιά σας ψηλά σε ένα ογκώδες κι επιμελώς ατημέλητο σινιόν και αφήστε δύο τούφες από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού σας να πέσουν στο πρόσωπό σας. Δημιουργήστε χαλαρές μπούκλες σε αυτές τις τούφες για να δώσετε κίνηση στο χτένισμά σας.

Σινιόν στα πλάγια

Αυτό το βίντεο από το MakeupWearables Hairstyles θα σας καθοδηγήσει στο πώς να κάνετε ένα σινιόν στο πλάι. Το σεμινάριο προσφέρει επίσης διαφορετικούς τρόπους προσαρμογής του χτενίσματος με βάση την περίσταση, το επίπεδο δεξιοτήτων σας και τον τύπο μαλλιών. Και σε αυτό το στιλ, αφήστε μερικές τούφες να πέσουν στο πρόσωπό σας για ένα σέξι και πιο messy αποτέλεσμα.

Sports in

Χαμηλές αλλά υπαρκτές οι προσδοκίες στο Κυπριακό

Πώς ερμηνεύει η Λευκωσία τις εξελίξεις και πώς σχεδιάζει να κινηθεί - Τι μπορεί να φέρει η άτυπη τριμερής συνάντηση στη Νέα Υόρκη, με Γκουτέρες, Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024