Κυριακή 28 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Άδωνις Γεωργιάδης για Πολάκη: Μπράβο Παυλάρα θα διαλύσεις όλο τον ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις Γεωργιάδης για Πολάκη: Μπράβο Παυλάρα θα διαλύσεις όλο τον ΣΥΡΙΖΑ

Πώς σχολιάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης τη μεταμεσονύχτια ανάρτηση Κασσελάκη για τον Παύλο Πολάκη

Πυρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπολύει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την μεταμεσονύχτια ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, για τον Παύλο Πολάκη.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του αναφέρει πως η διαγραφή Πολάκη από την ΚΟ ήταν λόγω συμπεριφοράς, και ότι «ο Παύλος Πολάκης είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν». Αφήνει δε εσωκομματικές αιχμές λέγοντας πως «υπάρχουν άλλοι που εσκεμμένα και καθημερινά πληγώνουν το κόμμα πολιτικά (και όχι συμπεριφορικά) για να υπηρετήσουν τις μικροφιλοδοξίες τους».

Στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτιμά ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «ετοιμάζεται να επαναφέρει» τον Παύλο Πολάκη έως τον Οκτώβριο

Ο υπουργός Υγείας, συνεργάτιδα του οποίου  δέχτηκε τη λεκτική επίθεση από τον βουλευτή Χανίων υποστηρίζει στην ανάρτησή του πως ο κ. Κασσελάκης ετοιμάζει ήδη την επιστροφή του Παύλου Πολάκη «ως τον Οκτώβριο».

Η ανάρτηση Γεωργιάδη

«Ο Κασσελάκης ετοιμάζεται να επαναφέρει τον Πολάκη μετά βαΐων και κλάδων έως τον Οκτώβριο. Έως τότε προφανώς θα έχει διώξει άλλους βουλευτές που ήδη βγήκαν και στηλίτευσαν την συμπεριφορά του και φυσικά την κα Λινού, την οποία ο Πολάκης κατηγόρησε ότι «έστησε συνωμοσία…» δηλ. ότι έκλαψε επίτηδες για να διώκουν τον Πολάκη κατ΄εντολήν μου (;)…..τώρα πραγματικά τέτοιο χάος έχετε ξαναδεί σε κόμμα;….Μπράβο Παυλάρα τελικά θα τον διαλύσεις όλο τον Σύριζα εύγε» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ρωμανός: Όμηρος του Πολάκη ο ΣΥΡΙΖΑ

Την ανάρτηση Κασσελάκη σχολίασε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

«Δυστυχώς, και στον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη, ούτε η υποκρισία, ούτε ο εξευτελισμός έχουν όρια. Βλέπουμε το ίδιο έργο που είχαμε δει και επί Αλέξη Τσίπρα σε επανάληψη: Οι ηγεσίες να αλλάζουν, αλλά να μην μπορεί κανείς να διαγράψει τον Πολάκη, που είναι η μόνη σταθερά μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ» υποστηρίζει.

Ο κ. Ρωμανός αναφέρει ότι «ο κ. Κασσελάκης σε ένα μεταμεσονύκτιο παραλήρημα εκθειάζει τον κ. Πολάκη, ζητώντας του επί της ουσίας συγγνώμη για τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα και λέγοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι εντός Βουλής δυστυχώς πρέπει να κρατούν τα προσχήματα, αλλά κατά τα άλλα χρειάζονται, στηρίζουν και τιμούν τον κ. Πολάκη».

Καταλήγοντας, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σημειώνει: «Δεν ξέρουμε και δεν μας αφορά από πού τους κρατούσε και τους κρατάει. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι θλιβερό η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας να παραμένει όμηρος του κ. Πολάκη και συνώνυμο του πολακισμού».

Sports in

Live Streaming: Σουηδία – Ελλάδα

Παρακολουθήστε σε live streaming την αναμέτρηση της Εθνικής Εφήβων στο Eurobasket U18 που διεξάγεται στο Τάμπερε, απέναντι στη Σουηδία (16:00).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024