Ερώτηση για τον Φώτη Ιωαννίδη δέχτηκε ο Ρούμπεν Αμορίμ, έπειτα από τη φιλική νίκη της Σπόρτινγκ επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο (3-0).

Ο προπονητής της ομάδας από τη Λισαβόνα απέφυγε να απαντήσει ευθέως για τον Έλληνα διεθνή επιθετικό, με τον Παναθηναϊκό να έχει απορρίψει τις επίσημες κρούσεις των «λιονταριών», δηλώνοντας ότι είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχει αυτή την στιγμή.

Οι δηλώσεις του Ρούμπεν Αμορίμ

«Υπολογίζουμε στους παίκτες που έχουμε και το πιο σημαντικό είναι να μην φεύγουν περισσότεροι παίκτες, απ’ όσους έρχονται, καθώς όλοι ξέρουμε την πραγματικότητα για τις ομάδες της Πορτογαλίας και δεν είναι εύκολο να το κάνεις πάντα αυτό. Αλλά, έχουμε ένα καλό πλάνο, με πολλούς νεαρούς παίκτες, που μας δίνουν λύσεις στο γήπεδο. Οπότε, είμαι πολύ ικανοποιημένος με τους παίκτες που είναι εδώ», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των «λιονταριών» όταν ερωτήθηκε για το αν θα ήθελε τον Φώτη Ιωαννίδη τώρα στην ομάδα του και πρόσθεσε:

«Εάν έχουμε Plan Β; Αυτή την στιγμή έχουμε τρεις επιθετικούς και όπως είδατε ο Ροντρίγκο (Ριμπέιρο) βελτιώνεται. Ο Ράφαελ Νελ ήταν άτυχος, αλλά έπαιξε καλά. Οπότε, δεν θα μιλήσω για Plan B ή Plan Α. Είναι μία περίπτωση που σκεφτόμαστε. Έχει συμβεί πολλές φορές και θα δούμε τι θα γίνει».