Κυριακή 28 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Καλαφιόρι υπέγραψε στην Άρσεναλ

Ο Καλαφιόρι υπέγραψε στην Άρσεναλ

Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι υπέγραψε στην Αρσεναλ και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής.

Η Μπολόνια, που με τον Ρικάρντο Καλαφιόρι στην άμυνα της, είχε εντυπωσιάσει την περασμένη σεζόν στη Serie A, εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της τη συμμετοχή της στο Champions League, ήρθε σε συμφωνία με την Άρσεναλ για τον 22χρονο διεθνή στόπερ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027, στα 50 εκατ. ευρώ.

Ο Καλαφιόρι είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και στο Euro 2024 της Γερμανίας και πολλές ομάδες από Αγγλία και Ιταλία ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του, αλλά τελικά η Άρσεναλ ρσεναλ εξασφάλισε τα δικαιώματα του για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Καλαφιόρι ταξίδεψε χθες στην αγγλική πρωτεύουσα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε στη νέα του ομάδα και σήμερα θ’αναχωρήσει για τις ΗΠΑ για να ενταχθεί στην προετοιμασία των «κανονιέρηδων».

Ο καλύτερος Ιταλός στο Euro

Ο 22χρονος στόπερ που μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ βοήθησε την Μπολόνια να κερδίσει την έξοδό της στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από το «ναυάγιο» της Εθνικής Ιταλίας στο Euro που γίνεται στα γήπεδα της Γερμανίας, όντας ο καλύτερος παίκτης της «σκουάντρα τζούρα», όντας τρομερός και στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά και στο κατέβασμα της μπάλας και την δημιουργία φάσεων από πίσω.

Sports in

Live Streaming: Σουηδία – Ελλάδα

Παρακολουθήστε σε live streaming την αναμέτρηση της Εθνικής Εφήβων στο Eurobasket U18 που διεξάγεται στο Τάμπερε, απέναντι στη Σουηδία (16:00).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024