Κυριακή 28 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Γιάρεμτσουκ για τον Ολυμπιακό (vids)

Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Γιάρεμτσουκ για τον Ολυμπιακό (vids)

«Κλείδωσε» η άφιξη του Ουκρανού επιθετικού.

Στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αναμένεται το πρωί της Δευτέρας (29/7) ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ.

Ο σπουδαίος Ουκρανός επιθετικός θα έρθει στην Αθήνα στις 05:55 για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Ο διεθνής άσος, σύμφωνα με όσα ανέφερε το βράδυ της Κυριακής (28/7) σε ανάρτησή του ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιερί, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Ένας πολύ έμπειρος και ικανός στράικερ, ο οποίος έρχεται στον Ολυμπιακό για να συνθέσει με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί ένα τρομερό δίδυμο στην «ερυθρόλευκη» επίθεση.

Ένα δίδυμο που θα γεμίσει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα και θα βοηθήσει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μια μεταγραφή, που είναι σε στάδιο υλοποίησης, με τον Ολυμπιακό να φέρνει στην Ελλάδα τον Ουκρανό σέντερ φορ, που αναμένεται τις επόμενες ώρες να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στην πειραϊκή ομάδα: Στην κάτοχο του Europa Conference League.

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Μπενφίκα, Βαλένθια, Ντιναμό Κιέβου, Κλαμπ Μπριζ και Γάνδη, έχοντας συνολικά 330 συμμετοχές σε επίπεδο συλλόγων, με 93 γκολ και 32 ασίστ στο ενεργητικό του. Οι περισσότερες από αυτές ήταν με την Γάνδη, με την οποία είχε 152 παιχνίδια, με 61 γκολ και 18 ασίστ. Με την Κλαμπ Μπριζ είχε 32 ματς, με 6 γκολ και 3 ασίστ. Τον περασμένο Σεπτέμβριο παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Βαλένθια, με την οποία είχε 29 παιχνίδια και 4 γκολ.

Ο Γιάρεμτσουκ είναι επίσης ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Ουκρανίας, έχοντας 53 συμμετοχές, με 18 γκολ. Ήταν φυσικά και στο πρόσφατο Euro, στο οποίο αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια, σκοράροντας μάλιστα κόντρα στην Σλοβακία.

Δείτε τον εν δράσει:

Sports in

Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Γιάρεμτσουκ για τον Ολυμπιακό (vids)

«Κλείδωσε» η άφιξη του Ουκρανού επιθετικού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024