Κυριακή 28 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σαουδική Αραβία «καλεί» Ραφίνια – Στο κόλπο για τον Βραζιλιάνο και η Άρσεναλ

Σαουδική Αραβία «καλεί» Ραφίνια – Στο κόλπο για τον Βραζιλιάνο και η Άρσεναλ

Ο Ραφίνια φαίνεται πως έχει πέραση στη Σαουδική Αραβία, καθώς σύλλογος από την αραβική χερσόνησο πιέζει την Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του – Την περίπτωση του Βραζιλιάνου παρακολουθεί και η Άρσεναλ

Στην απόκτηση του Νίκο Γουίλιαμς έχει επικεντρωθεί το τελευταίο διάστημα η Μπαρτσελόνα, η οποία όμως έχει να διαχειριστεί και τις πιθανές πωλήσεις προκειμένου να βρει επιπλέον οικονομικούς πόρους.

Ένα ακριβό περιουσιαστικό στοιχείο των Καταλανών αποτελεί ο Ραφίνια, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να έχει… ζήτηση στην αγορά. Πληροφορίες της «Mundo Deportivo» κάνουν λόγο ότι ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει καταθέσει πρόταση 65 εκατ. ευρώ για τον 27χρονο διεθνή άσο, ποσό που θεωρούν χαμηλό οι «μπλαουγκράνα», οι οποίοι δεν καίγονται να τον πουλήσουν.

Τι περιμένει η Μπαρτσελόνα

Παρ’ όλα αυτά μια νέα μεγαλύτερη πρόταση θα έβαζε σε σκέψεις τους Καταλανούς, που θέλουν να έχουν έσοδα στα ταμεία τους αφού γίνεται η προσπάθεια για την απόκτηση των Γουίλιαμς και Όλμο.

Το τελευταίο διάστημα η Αλ Χιλάλ φέρεται να εξετάζει ζεστά τον Ραφίνια, ενώ η Mirror έκανε λόγο πως και η Άρσεναλ παρακολουθεί την περίπτωσή του και είναι διατεθειμένη να δώσει 50 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Sports in

Πρόκριση στα ημιτελικά της δίκωπου για Μπούρμπου-Αναστασιάδου

Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου προκρίθηκαν στα ημιτελικά της δίκωπου στην κωπηλασία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024