Κυριακή 28 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακοί Αγώνες: Το φιάσκο των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το φιάσκο των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων

Από τις 87.000 διαδικτυακές καταχωρήσεις για την περίοδο των Αγώνων στο Ιλ ντε Φρανς, οι 43.500 είχαν ανοιχτό ημερολόγιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Το τζακ ποτ των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στο Παρίσι μέσω πλατφορμών όπως το Airbnb στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, αποδείχτηκε μέγα φιάσκο.

Μόλις το 12% από τα προσφερόμενα διαμερίσματα έχουν ενοικιαστεί για ολόκληρη την ολυμπιακή περίοδο, ενώ το 20% δεν έχει καταγράψει ούτε μία κράτηση, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρείχε η AirDNA, η οποία ειδικεύεται στη στατιστική ανάλυση των βραχυχρόνιων μισθώσεων.

Πολλοί Παριζιάνοι θεώρησαν μεγάλη ευκαιρία για να βγάλουν γρήγορα χρήματα, την ενοικίαση των διαμερισμάτων τους στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Από τον περασμένο Μάιο άρχισε να διαμορφώνεται η τάση, όταν οι τιμές των ενοικίων είχαν ξεκινήσει την ελεύθερη πτώση τους λόγω της ανισορροπίας μεταξύ προσφοράς και ζήτησης.

Αλλά καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν, αυτή η αποτυχία φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Από τις 87.000 διαδικτυακές καταχωρήσεις για την περίοδο των Αγώνων στο Ιλ ντε Φρανς, οι 43.500 (οι μισές) είχαν ανοιχτό ημερολόγιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Μόνο μία στις δέκα καταχωρήσεις (12%, 5.220 καταχωρήσεις) είναι πλήρως κλεισμένες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αντίθετα, ένας στους πέντε (19%) δεν έχει καθόλου κρατήσεις.

Sports in

Σουηδία – Ελλάδα 91-81: «Λύγισε» στην παράταση η Εθνική Εφήβων

Δεύτερη ήττα για την Εθνική Εφήβων που είδε τη Σουηδία να επικρατεί με 91-81.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024