Κυριακή 28 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Παπανικολάου: «Στεναχώρια και πίκρα, να βελτιωθούμε για το επόμενο παιχνίδι»

Παπανικολάου: «Στεναχώρια και πίκρα, να βελτιωθούμε για το επόμενο παιχνίδι»

Ο Παπανικολάου μίλησε για την προσπάθεια που έκανε η Εθνική κόντρα στον Καναδά, αλλά και για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ισπανία.

Η Εθνική ομάδα παρότι βρέθηκε να χάνει ακόμα με 16 πόντους από τον πανίσχυρο Καναδά, το πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και έφτασε πολύ κοντά σε μια πολύ σπουδαία ανατροπή, αλλά στο τέλος «λύγισε» και ηττήθηκε με 86-79.

Ο Κώστας Παπανικολάου, που ήταν από τους πρωταγωνιστές της Εθνικής ομάδας στο αποψινό παιχνίδι, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης μίλησε για την εμφάνιση της γαλανόλευκης και έδωσε το σύνθημα για τα επόμενα παιχνίδια με Ισπανία και Αυστραλία.

«Να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε για το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την ήττα από τον Καναδά: «Σίγουρα στοίχισαν κάποιες λεπτομέρειες, ένα δικό μου λάθος, κάποια μικρά plays. Νομίζω πως ίσως ήταν διαφορετικό το ματς αν ήμασταν από το 1ο ημίχρονο όπως στο 2ο. Το κλειδί είναι η άμυνα. Όταν βάλαμε δυνατά τα κορμιά μας επιστρέφουμε. Στεναχώρια και πίκρα αλλά δεν προλαβαίνουμε να σταθούμε σε αυτό. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στη συνέχεια».

Για τη συνέχεια του τουρνουά: «Η ουσία σε ένα τουρνουά είναι να βελτιώνεσαι παιχνίδι με το παιχνίδι. Πρέπει ο καθένας το βράδυ να σκεφτεί τα λάθη του. Έχουμε δυο μέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Για τα κριτήρια των διαιτητών: «Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να σχολιάσω κάτι για αυτό. Δεν μας παίρνει να στεκόμαστε σε αυτό. Με αυτόν τον τρόπο βρήκαμε πώς θα γυρίσουμε στο παιχνίδι. Ακόμα και αν θεωρηθεί πως δεν είναι ευνοϊκή η διαιτησία, εμείς πρέπει να βάζουμε τα κορμιά μας ακόμα και αν μας σφυρίζουν 200 φάουλ».

Για τους αντιπάλους της «γαλανόλευκης»: «Και οι τρεις ομάδες που έχουμε στον όμιλο είναι πολύ δυνατές. Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Γι’ αυτό πρέπει να μην κάνουμε εκπτώσεις στην προσπάθειά μας».

Sports in

Ελευθεριάδου: «Ήταν μια μέρα με έντονα συναισθήματα»

Οι δηλώσεις της Νικόλ Ελευθεριάδου μετά το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής πόλο Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την ήττα από τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024