Κυριακή 28 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη: Η Σελίν Ντιόν αρνήθηκε να ερμηνεύσει playback

Αποκάλυψη: Η Σελίν Ντιόν αρνήθηκε να ερμηνεύσει playback

Η Σελίν Ντιόν σε αντίθεση με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, έκλεψε την παράσταση με τη μοναδική ερμηνεία της και αποτέλεσε σημείο αναφοράς της αμφιλεγόμενης τελετής έναρξης

Η Σελίν Ντιόν ήταν η μοναδική από τις ντίβες που συμμετείχαν στην τελετή έναρξης που δεν δέχτηκε να τραγουδήσει playback στην περίπτωση που παρουσιαζόταν τεχνικό πρόβλημα.
Την αποκάλυψη έκανε ο μουσικός διευθυντής Βίκτορ Λε Μασνέ στην Ouest France.

Ενώ η Lady Gaga, η Αγιά Νακαμούρα και όλοι οι καλλιτέχνες είχαν μαγνητοσκοπήσει τις εμφανίσεις τους ώστε στην περίπτωση τεχνικών προβλημάτων να μεταδοθούν «κονσέρβα», η Σελίν Ντιόν αρνήθηκε να μπει σε αυτή τη διαδικασία και τραγούδησε ζωντανά τον Υμνο της Αγάπης, της Εντίθ Πιαφ.

Στην περίπτωση που η Ντιόν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα λόγω υγείας, ή παρουσιαζόταν κάποιο άλλο τεχνικό πρόβλημα οι διοργανωτές είχαν προβλέψει να μεταδώσουν την αυθεντική βερσιόν της Εντίθ Πιαφ, αποκάλυψε ο Βίκτορ Λε Μασνέ.

Τι είπε ο καλλιτεχνικός διευθυντής

«Η επιθυμία της ήταν άμεση. Ενώ μας προειδοποίησε για την κατάσταση της υγείας της. Αλλά είχαμε τη δυνατότητα, αν δεν ήταν εκεί, να μεταδώσουμε την εκδοχή της Εντίθ Πιαφ», πρόσθεσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τομά Ζολί.

Η κατάσταση της υγείας της Σελίν Ντιόν μέχρι τον Ιούνιο δεν ήταν σταθερή -πάσχει από σύνδρομο δύσκαμπτου ανθρώπου- και άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ταξιδέψει στο Παρίσι ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Παραμονή της τελετής έναρξης η καναδή ντίβα εθεάθη στις 3 το πρωί στον Πύργο του Αϊφελ για να κάνει πρόβες, υποδηλώνοντας πως η ερμηνεία της θα ηχογραφηθεί σε περίπτωση προβλήματος.

Τελικά η Σελίν Ντιόν έκλεψε την παράσταση με τη μοναδική ερμηνεία της και αποτέλεσε σημείο αναφοράς της αμφιλεγόμενης τελετής έναρξης.

Sports in

Live Streaming: Σουηδία – Ελλάδα

Παρακολουθήστε σε live streaming την αναμέτρηση της Εθνικής Εφήβων στο Eurobasket U18 που διεξάγεται στο Τάμπερε, απέναντι στη Σουηδία (16:00).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024