Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Αντζελίνα Τζολί είχε προσλάβει εκτελεστή για τη δολοφονία της

Η Αντζελίνα Τζολί είχε προσλάβει εκτελεστή για τη δολοφονία της

Η Αντζελίνα Τζολί έχει μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα νεανικά της χρόνια και την απόφασή της να βάλει τέλος στη ζωή της. Το πλάνο με τον εκτελεστή και η απάντησή του.

Με την Αντζελίνα Τζολί να δίνει μάχη στο παρελθόν με τις σκέψεις αυτοκτονίας, η διάσημη ηθοποιός είχε φτάσει στο σημείο να προσλάβει εκτελεστή για να σχεδιάσει τη δολοφονία της.

Η 49χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαμάχη με τον Μπραντ Πιτ για το διαζύγιό τους, αποκάλυψε για πρώτη φορά το 2001 ότι μίλησε με έναν εκτελεστή σε μια «μάλλον ζοφερή» περιόδο στη ζωή της, στα 22 της χρόνια.

«Αυτό πρόκειται να ακουστεί τρελό, αλλά υπήρχε μια περίοδος που σκόπευα να προσλάβω κάποιον να με σκοτώσει» είχε δηλώσει η Αντζελίνα Τζολί στο IMDB που επικαλείται η DailyMail.

Η Αντζελίνα Τζολί είχε πει ότι θα προτιμούσε να πέσει θύμα δολοφονίας παρά να αυτοκτονήσει, καθώς ο θάνατός της θα ήταν πιο εύκολα διαχειρίσιμος από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μιλώντας στο The Face το 2003, η Αντζελίνα Τζολί είχε πει ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεις έναν εκτελεστή στη Νέα Υόρκη. «Όσο τρελό κι αν ακούγεται, νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι σκέφτονται την αυτοκτονία όταν είναι νέοι» υπογράμμιζε χαρακτηριστικά.

«Ήξερα πολύ καλά ότι τόσοι άνθρωποι γύρω μου, όπως η μητέρα μου, θα ένιωθαν σαν να μην έδιναν αρκετά ή να μην έκαναν αρκετά αν έβαζα τέλος στη ζωή μου. Οπότε η λύση μου σε αυτό ήταν πως εάν κάποιος άλλος μου αφαιρούσε τη ζωή, όπως σε μια ληστεία, τότε θα ήταν φόνος και δεν θα ένιωθε κάποιος ότι με είχε απογοητεύσει» σημείωνε χαρακτηριστικά.

Ο εκτελεστής ωστόσο είχε μια εκπληκτική απάντηση. «Ήταν αρκετά αξιοπρεπές άτομο και με ρώτησε αν μπορούσα να το σκεφτώ και να του τηλεφωνήσω ξανά σε δύο μήνες. Κάτι άλλαξε στη ζωή μου και σκέφτηκα ότι θα το ξεχώριζα» σημείωσε η Αντζελίνα Τζολί.

Το σκοτεινό παρελθόν της Αντζελίνα Τζολί

Ήταν το 2011 που η Αντζελίνα Τζολί είχε αναφερθεί στο σκοτεινό παρελθόν της στο 60 Minutes. «Πέρασα από σκοτεινές περιόδους και επέζησα. Δεν πέθανα νέα, οπότε είμαι πολύ τυχερή. Υπάρχουν άλλοι καλλιτέχνες και άνθρωποι που δεν επέζησαν από ορισμένα πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά η λαμπερή ηθοποιός.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν να φανταστούν ότι έκανα το πιο επικίνδυνο και το χειρότερο. Για πολλούς λόγους δεν έπρεπε να είμαι εδώ. Σκέφτεσαι εκείνες τις πάρα πολλές φορές που έφτασες κοντά σε πάρα πολλά επικίνδυνα πράγματα» υπογράμμιζε.

Μιλώντας για τα νιάτα της στο Time, η Αντζελίνα Τζολί επισήμανε πως η μητρότητα στα έξι της παιδιά της έδωσε τη δυνατότητα να αναπτυχθεί ως άνθρωπος.

«Δεν είχα μια πολύ σταθερή νιότη. Στην πραγματικότητα ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να γίνω η μητέρα κανενός. Θυμάμαι την απόφαση να γίνω γονιός. Δεν ήταν δύσκολο να αγαπήσεις. Αυτό που ήταν δύσκολο ήταν να γνωρίζω από τώρα και στο εξής θα έπρεπε να είμαι εκείνη που θα βεβαιωθεί ότι όλα ήταν εντάξει» σημείωνε η Αντζελίνα Τζολί.

Η Αντζελίνα Τζολί είναι τώρα μια από τις πιο εμβληματικές ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Μιλώντας στους Times τον Νοέμβριο του 2021 ανέφερε «είχα μια ευλογημένη ζωή, αλλά είχα τις δικές μου προκλήσεις. Είχα PTSD. Συχνά νιώθεις αυτό το συναίσθημα όταν είσαι διαλυμένος και αναρωτιέσαι για το τι είσαι ικανός και ανησυχείς ότι δεν είσαι ικανός να προστατεύσεις και να φροντίσεις αυτούς που αγαπάς».

Sports in

Ολυμπιακός: «Δύο μήνες πέρασαν από τότε που το όνειρο έγινε πραγματικότητα» (vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή τη συμπλήρωση δύο μηνών από την ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024