Η σχέση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι είναι εδώ και καιρό θέμα ενδιαφέροντος για το κοινό, με πολλούς να αναφέρουν ότι ο δούκας του Σάσεξ φαίνεται να βρίσκεται υπό τον έλεγχό της.

Αφού εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα στο Ηνωμένο Βασίλειο για να ζήσουν στη βόρεια Αμερική, αρκετοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει δώσει πάρα πολλά για τη νέα του ζωή με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος εντόπισε μια «χειρονομία δύναμης» που χρησιμοποιεί συχνά η Μέγκαν Μαρκλ όταν είναι με τον πρίγκιπα Χάρι.

Από τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κρατιούνται σταθερά χέρι – χέρι, μια χειρονομία που σπάνια παρατηρείται μεταξύ των βασιλικών ζευγαριών.

Αυτό το κράτημα των χεριών συνεχίζει να είναι ένα κοινό θέμα όποτε είναι μαζί.

Εκτός από το να κρατιούνται χέρι – χέρι, η Μέγκαν Μαρκλ χρησιμοποιεί συχνά μια άλλη χειρονομία. Σύμφωνα με τον ειδικό στη γλώσσα σώματος και διάσημο μέντιουμ Inbaal Honigman, αυτό το σταθερό κράτημα χεριών είναι μια γνήσια εκδήλωση στοργής.

Εξηγεί ότι το συνεχές κράτημα του ζευγαριού, οι αγκαλιές και το ότι γέρνει ο ένας στον άλλο, δείχνουν την αυθεντική τους στοργή που δεν είναι μόνο για τις κάμερες.

«Κοιτάζοντας τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, είναι σίγουρα ερωτευμένοι. Δεν έχουν παντρευτεί εδώ και πολλά χρόνια και βρίσκονται σε ένα πολύ ερωτικό στάδιο της σχέσης τους.

Οπότε το συνεχές κράτημα των χεριών, οι αγκαλιές τους και το ότι γέρνουν ο ένας στον άλλο, είναι εκδηλώσεις στοργής. Είναι σίγουρα αυθεντικές και όχι για τις κάμερες» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Δεν είναι κάθε χειρονομία θετική

Ο Darren Stanton, ειδικός στη γλώσσα σώματος και συμπεριφοράς, σημείωσε μια ακόμα χειρονομία που χρησιμοποιεί η Μέγκαν Μαρκλ για να δείξει ότι έχει τον έλεγχο.

Εξήγησε ότι η αυτοπεποίθηση της Μέγκαν Μαρκλ έχει αυξηθεί, οδηγώντας σε πιο συχνή χρήση χειρονομιών δύναμης έναντι του συζύγου της πρίγκιπα Χάρι.

«Η Μέγκαν Μαρκλ έχει αυξήσει τα επίπεδα της αυτοπεποίθησής της από τότε που ανέλαβε περισσότερα projects και ένας τρόπος να το γνωρίζει αυτό είναι να δείχνει περισσότερες χειρονομίες δύναμης στο κοινό» σημείωσε στο Betfair Live Casino.

«Όταν είναι με τον πρίγκιπα Χάρι, θα τοποθετήσει το χέρι της στην πλάτη του, κάτι που είναι ενδεικτικό ότι αισθάνεται να έχει τον έλεγχο της κατάστασης.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει γίνει πολύ καλή στο να διατηρεί ισχυρή συνδεδεμένη οπτική επαφή, μια άλλη χειρονομία δύναμης, ακόμη και με αγνώστους. Αυτό αποδεικνύει και πάλι τη δύναμή της να συνδέεται αβίαστα με ανθρώπους, με σπάνιες περιπτώσεις να αισθάνεται άβολα ή νευρικά» υπογραμμίζει.