Η influencer, επιχειρηματίας και περσόνα της τηλεόρασης, Kylie Jenner επισκέφθηκε την Ελλάδα μαζί με την κολλητή της φίλη, Αναστασία Καρανικολάου, γνωστή ως «Stassie», έπειτα από τις οικογενειακές διακοπές στην Ιταλία, μαζί με τα παιδιά της, Stormi και Aire Webster.

Ο Άντζελο μοιράστηκε στο Instagram Story του μια φωτογραφία που έδειχνε τον Τιμοτέ να κολυμπάει σε κρυστάλλινα νερά. Μια άλλη εικόνα παρουσίαζε ένα παρόμοιο τοπίο με εκείνο όπου είχαν φωτογραφηθεί η Kylie και η Stassie

Οι δυο φίλες βρέθηκαν στο Κάστρο της Μονεμβασίας και φωτογραφήθηκαν στο μαγικό τοπίο αγκαλιά, όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της η Stassie.

Οι θαυμαστές της Kylie Jenner παρατήρησαν όμως ότι η ριάλιτι σταρ κάνει διακοπές στο ίδιο μέρος με τον Τιμοτέ Σαλαμέ, καθώς το ειδύλλιό τους εξακολουθεί να καίει.

«Νομίζω ότι μάλλον ήταν όλοι μαζί»

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός Τιμοτέ Σαλαμέ και ο φίλος του Άντζελο Ντομινίκ Σεστό φαίνεται να βρίσκονται στην Ελλάδα, μαζί με τις Jenner και Stassie.

Ο Άντζελο μοιράστηκε στο Instagram Story του μια φωτογραφία που έδειχνε τον Τιμοτέ να κολυμπάει σε κρυστάλλινα νερά. Μια άλλη εικόνα παρουσίαζε ένα παρόμοιο τοπίο με εκείνο όπου είχαν φωτογραφηθεί η Kylie και η Stassie.

Ένας θαυμαστής του στο Reddit, υπέθεσε: «Οι φήμες λένε ότι – η Kylie, η Stassi, ο Τιμοτέ, ο φίλος του Τιμοτέ, ο Ντομ, ήταν όλοι μαζί στην Ελλάδα». Ένας άλλος είπε ότι ο Τιμοτέ εθεάθη στο αεροδρόμιο της Ελλάδας, προσθέτοντας: «Νομίζω ότι μάλλον ήταν όλοι μαζί».

«Ναι, βγαίνουν, θα ήταν λογικό να πάνε διακοπές μαζί με φίλους», έγραψε ένας τρίτος θαυμαστής. Κάποιος άλλος επεσήμανε: «Το είδα στο Twitter γιατί ένας στενός του φίλος ήταν στην Ελλάδα την ίδια περίοδο. Ήταν όλοι μαζί και στη Γαλλία».

*Με πληροφορίες από The Mirror