Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπίλι Τζιν Κινγκ φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg και ξεσηκώνει τα social media

Η Μπίλι Τζιν Κινγκ φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg και ξεσηκώνει τα social media

Η 80χρονη θρύλος του τένις πόζαρε μαζί με τον αστέρα του hip hop και ο κόσμος το λάτρεψε.

Τι κι αν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού βρίσκονται ακόμα στην αρχή; Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί σε αυτές τις πρώτες ημέρες, από την τελετή έναρξης μεχρι προβλήματα στην οργάνωση. Ωστόσο, αν έως τώρα, υπάρχει ένα πρόσωπο που δεν έχει ακούσει κανένα αρνητικό σχόλιο, αυτός είναι ο Snoop Dogg.

Ο αστέρας του hip hop και μια από τις πλέον αγαπημένες φιγούρες στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, έχει έως τώρα έναν ρόλο έκπληξη στους Αγώνες. Εκτός από τη συμμετοχή του στη λαμπαδηδρομία, o 52χρονος ράπερ έχει τον ρόλο του «έκτακτου» ανταποκριτή του NBC, φτιάχνοντας περιεχόμενο για το κανάλι είτε μέσω συνεντεύξεων είτε ανακαλύπτοντας την πόλη του Παρισιού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος τον έχει λατρέψει έως τώρα, ενώ ο ίδιος δείχνει να το απολαμβάνει βγάζοντας φωτογραφίες με τον κόσμο. Όπως έκανε και με την Μπίλι Τζιν Κινγκ, ξεσηκώνοντας τα social media.

Η 80χρονη Αμερικανίδα είναι ένας θρύλος του τένις και θεωρείται μια από τις καλύτερες παίκτριες που έχουν περάσει ποτέ από τα κορτ, έχοντας κερδίσει συνολικά 39 Γκραν Σλαμ τίτλους, ενώ το 1966 ήταν και στο Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης.

Η  Μπίλι Τζιν Κινγκ μάλιστα πόσταρε τις φωτογραφίες της με τον Snoop Dogg στο προφίλ της στο Instagram, γράφοντας: «Γνώρισα τον φανταστικό Snoop Dogg. Και οι δυο μας γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας, ενώ αποφοιτήσαμε από το Long Beach Polytechnic High School. LBC για πάντα στις καρδιές μας».

Sports in

Αιχμές για τη διαιτησία από την Γκουντούρα – Έξαλλος ο προπονητής της: «Είναι σκάνδαλο» (vids)

Τόσο η Δώρα Γκουντούρα, όσο και ο προπονητής της, Θανάσης Δελενίκας, είχαν παράπονα από την αντιμετώπιση από τη διαιτησία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024