Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε unfollow την κοπέλα του - Το βίντεο που άναψε φωτιές

Ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε unfollow την κοπέλα του – Το βίντεο που άναψε φωτιές

Μετά τις κοινές τους διακοπές στην Ελλάδα, ένα βίντεο φαίνεται πως οδήγησε τον Λαμίν Γιαμάλ να χωρίσει με τη σύντροφό του.

Ένα βίντεο με τη σύντροφο του Λαμίν Γιαμάλ φαίνεται πως ήταν αρκετό για να βάλει τέλος, όπως όλα δείχνουν, στη σχέση του με τη σύντροφό του Άλεξ Παντίγια.

Έχουν περάσει λίγες μόνο ημέρες μετά τις κοινές τους διακοπές στην Κω και ο Λαμίν Γιαμάλ φαίνεται πως χώρισε από τη σύντροφό του Άλεξ Παντίγια.

Ο Λαμίν Γιαμάλ κατάφερε να απασχολήσει παγκοσμίως τα media με όσα έκανε εντός αγωνιστικού χώρου στο Euro 2024. Πλέον, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα βλέπει και την προσωπική του ζωή να γίνεται πρωτοσέλιδο.

Συγκεκριμένα σε ένα live στο Instagram του χρήστη izanfdeez, η 17χρονη φάνηκε να κάθεται μαζί με έναν άγνωστο και μάλιστα στα πόδια του.

Το επίμαχο βίντεο με τη σύντροφο του Λαμίν Γιαμάλ

Όταν αντιλήφθηκε ότι η κάμερα του κινητού στράφηκε προς το μέρος της, η Άλεξ Παντίγια φώναξε «τι κάνεις ανόητε, θα μου καταστρέψεις τη ζωή».

Έπειτα από αυτό το γεγονός, ο άσος της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας, Λαμίν Γιαμάλ φαίνεται πως έκανε infollow την Άλεξ Παντίγια, βάζοντας έτσι φωτιά στις φήμες για τέλος στη σχέση τους.

Οι κοινές διακοπές στην Ελλάδα

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που ο Λαμίν Γιαμάλ ξεκίνησε τις διακοπές του και επέλεξε τη χώρα μας για να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης.

Πριν επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Μπαρτσελόνα, ο νεαρός άσος επέλεξε την Ελλάδα για να πάρει τις ανάσες του με τη σύντροφό του, καθώς βρέθηκε στην Κω για ολιγοήμερες διακοπές, εκμεταλλευόμενος την ειδική άδεια που έχει εξαιτίας της συμμετοχής του στην «φούριας ρόχας».

Sports in

Μάρκος: «Έχω παγώσει, δεν έχω συναισθήματα – Δεν μπορώ καν να σκεφτώ τι έχει γίνει…»

Σοκαρισμένος από τον αποκλεισμό του από τον τελικό των 800μ. ελεύθερο εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος της προκριματικής φάσης ο Δημήτρης Μάρκος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024