Με τον Αύγουστο να βρίσκεται μια ανάσα μακριά μας, όλο και περισσότεροι διάσημοι -είτε από την Ελλάδα είτε από εξωτερικό- επιλέγουν τη Μύκονο για μερικές ημέρες χαλάρωσης και διακοπών. Ένα από τα πολλά μεγάλα ονόματα που παρέλασαν από το νησί των Ανέμων φέτος είναι κι αυτό της Τζέσικα Άλμπα.

Η 43χρονη σταρ του Χόλιγουντ εθεάθη την τελευταία εβδομάδα να κάνει διακοπές στη Μύκονο, μαζί με την οικογένειά της και καλούς της φίλους. Η κάμερα του Mykonos Live TV την έπιασε σε ουκ ολίγες εξορμήσεις της τόσο για διασκέδαση όσο και για βόλτες στα στενά της Μυκόνου. Μάλιστα, λένε, ότι η Άλμπα ενθουσιάστηκε με την κουζίνα όσο και με τα ελληνικά κρασιά.

Ωστόσο, η τελευταία της μυκονιάτικη… περιπέτειά της ήταν αρκετά πιο luxury, καθώς επέλεξε να κάνει μια μονοήμερη κρουαζιέρα στις παραλίες του νησιού. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η Τζέσικα Άλμπα και η οικογένειά της νοίκιασε τη θαλαμηγό Zeus και για μια ημέρα έκαναν βουτιές και χαλάρωναν στις νότιες παραλίες της Μυκόνου, μακριά από τα φλας των δημοσιογράφων. Η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε την 43χρονη σταρ κατά την άφιξη και την αποβίβασή της στον Ορνό.

Να σημειώσουμε, ότι η θαλαμηγός Zeus είναι η ίδια που είχε «κλείσει» και ο δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ κατά την επίσκεψή του στην Μύκονο, η οποία ανήκει στην εταιρεία Mykonos Boat Trips και φημίζεται για την πολυτέλειά της, ενώ η αξία της αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.