Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ζιζέλ είναι στην καλύτερή της φάση και αποθεώνει τις ομορφιές της Βραζιλίας

Η Ζιζέλ είναι στην καλύτερή της φάση και αποθεώνει τις ομορφιές της Βραζιλίας

Διακοπές μαζί με τα παιδιά της στη Βραζιλία κάνει το 44χρονο μοντέλο Ζιζέλ, που δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τις ομορφιές της χώρας της.

Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα και περίεργα για τη Ζιζέλ. Το 44χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία έζησε το 2022 τον χωρισμό της από τον -επί 13 χρόνια- σύζυγό της και σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι, είδε όλο τον κόσμο να ασχολείται με την προσωπική της ζωή, ενώ πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό ότι χώρισε και με τον νέο της σύντροφο Χοακίμ Βαλέντε «καθώς ήταν μεγάλη η πίεση από τα media».

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, η Ζιζέλ φαίνεται να έχει βρει την ηρεμία που έψαχνε και βρίσκεται στην καλύτερη της φάση. Ο πρώην «Άγγελος» της Victoria’s Secret βρίσκεται μαζί με τα παιδιά της για διακοπές στην Βραζιλία και μέσα από μια σειρά αναρτήσεων που έκανε στο Instagram, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τις ομορφιές της χώρας της.

«Βραζιλία είσαι τόσο όμορφη» έγραψε η Ζιζέλ, η οποία επισκέφθηκε το Εθνικό Πάρκο Λενσόις Μαρανιένσες, που βρίσκεται στην πολιτεία Μαρανιάο στα βορειοανατολικά της χώρας. Μάλιστα, εκτός από εικόνες με την κόρη της, το super model ανέβασε και μερικές δικές της φωτογραφίες με μπικίνι, δείχνοντας ότι στα 44 της χρόνια συνεχίζει να είναι μια από τις πλέον εντυπωσιακές γυναίκες του πλανήτη.

Τι οδήγησε στον χωρισμό με τον Βαλέντε

Η Ζιζέλ και ο Βαλέντε γνωρίστηκαν το 2022 κι αυτό που στην αρχή ξεκίνησε ως μια επαγγελματική σχέση, καθώς ήταν ο δάσκαλός της στο ζίου ζίτσου, τελικά οδηγήθηκε πρώτα σε φιλία και στη συνέχεια σε ερωτική σχέση. Οι δυο της έμοιαζαν ευτυχισμένοι, με άνθρωπο κοντά στο super model να δηλώνει τον περασμένο Φεβρουάριο «είναι ευτυχισμένη και απολαμβάνει πολύ τη ζωή. Ο Χοακίμ είναι τέλειος γι’ αυτήν».

Ωστόσο η μεγάλη δημοσιότητα, όσο και οι αδιάκριτες ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή, ήταν κάτι που δεν άντεχε ο Βαλέντε. «Τα φώτα της δημοσιότητας ήταν πάρα πολλά γι’ αυτόν. Ο Χοακίμ είναι ένας κανονικός τύπος. Δεν είναι συνηθισμένος σε όλη αυτή την προσοχή που έλαβε. Ο κόσμος άρχισε να τον ρωτάει αν αυτός έφταιγε για το διαζύγιο της Ζιζέλ και του Μπρέιντι και ήταν κάτι που μισούσε», δήλωσε κοντινό άτομο στον προπονητή του ζίου ζίτσου.

Sports in

Μάρκος: «Έχω παγώσει, δεν έχω συναισθήματα – Δεν μπορώ καν να σκεφτώ τι έχει γίνει…»

Σοκαρισμένος από τον αποκλεισμό του από τον τελικό των 800μ. ελεύθερο εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το τέλος της προκριματικής φάσης ο Δημήτρης Μάρκος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024