Ήταν το 2022 όταν βγήκε στις μεγάλες οθόνες η ταινία «The Batman» του Ματ Ριβς, με τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Ζόι Κράβιτζ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για μια πανκ περίοδο στον κόσμο του υπερήρωα της DC. Και όπως φαίνεται, δικαιώνονται, καθώς μόλις κυκλοφόρησε το trailer της επερχόμενης σειράς  «The Penguin» και είναι τόσο σκοτεινό σαν εφιάλτης.

Η σειρά που θα προβληθεί από το HBO, μας μεταφέρει στα γεγονότα μετά την ταινία του 2022 και στην προσπάθεια του Οσβαλντ Κόμπλποτ να κυριαρχήσει στον κόσμο του εγκλήματος του Γκόθαμ. Ουσιαστικά, παρακολουθούμε τα επόμενα βήματα του Κόμπλποτ μετά το τέλος των γεγονότων του φιλμ «The Batman» και στη μεταμόρφωσή του σε Πιγκουίνο.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο  Κρεγκ Ζόμπελ, η σειρά θα έχει συνολικά οκτώ επεισόδια και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Εννοείται ότι στον ομώνυμο ρόλο βρίσκουμε και πάλι τον «μεταμορφωμένο» Κόλιν Φάρελ, ενώ δίπλα του θα είναι οι  Κριστίν Μιλιότι και  Ρένζι Φελί. Αυτό που εντυπωσιάζει στο trailer διάρκειας 166 δευτερολέπτων είναι η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του βραβευμένου με δύο Χρυσές Σφαίρες 48χρονου ηθοποιού σε Πιγκουίνο, ο οποίος είναι εντελώς αγνώριστος για τις ανάγκες του ρόλου, αλλά και η σκοτεινή ατμόσφαιρα, που διατηρεί την πανκ ατμόσφαιρα της ταινίας του 2022 και θυμίζει περισσότερο γκανγκστερική ταινία.

Τη σκηνοθεσία (τουλάχιστον των πρώτων επεισοδίων) έχει αναλάβει ο  Κρεγκ Ζόμπελ, η σειρά θα έχει συνολικά οκτώ επεισόδια και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, η κυκλοφορία του trailer της σειράς, δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που ο Φάρελ τράβηξε πανω του τα φώτα της δημοσιότητας αυτές τις ημέρες. Όπως έγινε γνωστό, ο 48χρονος σταρ του Χόλιγουντ θα τρέξει σε μαραθώνιο, αλλά για καλό σκοπό. Ο Φάρελ θέλει με αυτόν τον τρόπο να στηρίξει τη φίλη του Έμμα Φόγκαρτι, η οποία παλεύει με τον πιο σοβαρό τύπο της οδυνηρής δερματικής πάθησης, epidermolysis bullosa – EB (πομφολυγώδης επιδερμόλυση).

«Το γεγονός ότι θα τρέξω στον Μαραθώνιο του Δουβλίνου με τη φίλη μου για να γιορτάσουμε τα 40ά της γενέθλια είναι κάτι για το οποίο είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Έχει κερδίσει ήδη!» τόνισε ο Κόλιν Φάρελ.