Το διάσημο μοντέλο και γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις.

Την Κυριακή 28 Ιουλίου το μοντέλο ενημέρωσε τον λογαριασμό της στα social media με νέες φωτογραφίες της από τη θάλασσα. Με αποκαλυπτική διάθεση, η Βίκυ Καγιά ποζάρει topless στον φωτογραφικό φακό.

Το μοντέλο δημοσίευσε διαφορετικές πόζες σε ερημική παραλία χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό της.

«Η απόλυτη Ελληνίδα θεά»

Τα σχόλια των χρηστών κάτω από τις νέες φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά είναι αποθεωτικά, με τον κόσμο να θαυμάζει για μια ακόμη φορά τις αναλογίες και τον αέρα που διαθέτει.

«Είσαι η απόλυτη Ελληνίδα θεά!!! Τέλος!!!» σημειώνει ένας χρήστης, με άλλους να κάνουν λόγο για εντυπωσιακή φωτογραφία και αριστούργημα.

Η Βίκυ Καγιά επέλεξε να συνοδεύσει την ανάρτησή της με το σχόλιο Castaway (ναυαγός) και το hashtag greeksummer.

View this post on Instagram

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε και απαθανάτισε το γνωστό μοντέλο να απολαμβάνει τις βουτιές του στο Nammos στην Ψαρρού. Φορώντας κόκκινο μπικίνι, η Βίκυ Καγιά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στη Μύκονο με τον Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους Μπιάνκα – Αλεξάνδρα και Κάρολο – Ηλία, αφήνοντας πίσω τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και περνώντας όμορφες οικογενειακές στιγμές στο νησί των Ανέμων.