Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ελληνοκαναδός: Εξιτήριο για τον τουρίστα που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο Ηράκλειο

Ελληνοκαναδός: Εξιτήριο για τον τουρίστα που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο Ηράκλειο

Αποκαταστάθηκαν τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του, παραμένει η δυσκολία με την όρασή του

Εξιτήριο από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο πήρε το απόγευμα της Δευτέρας (29/07) ο 49χρονος Ελληνοκαναδός τουρίστας που είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από νεαρούς προ ημερών, ενώ διασκέδασε με την οικογένειά του σε μπαρ της οδού Μιλάτου, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου το κάταγμα που είχε υποστεί στη γνάθο έχει αποκατασταθεί πλήρως, ενώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το μάτι του παραμένει και θα αποκατασταθεί σταδιακά σε βάθος χρόνου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalie.gr, έχει αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα στην γνάθο, στη ρινική και στη μετωπιαία κοιλότητα. Όσον αφορά την κατάσταση του ματιού του παραμένει ένα μικρό πρόβλημα στην κίνησή του, η οποία -σύμφωνα με τους ειδικούς- εκτιμάται να επανέρχεται σε 2 με 3 μήνες στην πλήρη και κανονική λειτουργία του.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι η κατάσταση της υγείας του 49χρονος είναι εμφανώς βελτιωμένη, αποφασίστηκε να του δοθεί εξιτήριο.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο49χρονος ξεμπέρδεψε με τα νοσοκομεία, αλλά θα επιστρέψει ξανά την ερχόμενη εβδομάδα στο Βενιζέλειο προκειμένου γίνει επανεξέταση και αξιολόγηση της πορείας της υγεία του.

Άφαντοι οι δράστες

Την ίδια στιγμή, άφαντοι παραμένουν οι νταήδες που παρά την ταυτοποίησή τους και την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα από τις αρχές.

Ο δικηγόρος του Ελληνοκαναδού σε επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Φλωρίδη, εκφράζει την αγανάκτησή του και την έντονη ανησυχία σχετικά με τους χειρισμούς των Αρχών.

Ο ίδιος κάνει λόγο για «προφανή αδυναμία ή απροθυμία της τοπικής αστυνομίας να εντοπίσει και να συλλάβει τους υπόπτους και που υπονομεύει την εμπιστοσύνη του κοινού στο σύστημα δικαιοσύνης».

Διώκονται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκδόθηκαν σε βάρος των δύο Κρητικών που έχουν ταυτοποιηθεί ως δράστες της επίθεσης σε βάρος του 49χρονου.

Από την παρέα που επιτέθηκε στην οικογένεια των τουριστών, έχουν ταυτοποιηθεί ένας 31χρονος από τα Ζωνιανά και ένας 32χρονος από το Γάζι της Κρήτης.

Δείτε βίντεο από το πώς ξεκίνησε η επίθεση

Sports in

Αιχμές για τη διαιτησία από την Γκουντούρα – Έξαλλος ο προπονητής της: «Είναι σκάνδαλο» (vids)

Τόσο η Δώρα Γκουντούρα, όσο και ο προπονητής της, Θανάσης Δελενίκας, είχαν παράπονα από την αντιμετώπιση από τη διαιτησία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024